שלב 1
30 דקות
ניתן להשתמש בקציצות מוכנות, שנשארו מתבשיל אחר, או להכין, המתכון מציע שתי אפשרויות. במידה והקציצות כבר מבושלות, ניתן להוסיף אותן בסוף, אחרי שהפסטה מבושלת ומוכנה, לערבב אותן בעדינות פנימה ולהגיש.
להכנת הקציצות - מערבבים את הבשר הטחון, פירורית זהב, בצל מגורר, תפוח אדמה, שיני שום, מלח, פלפל שחור, ביצים ופטרוזיליה לתערובת אחידה ומניחים במקרר לחצי שעה. מגלגלים כדורים בגודל 3 ס"מ ושומרים אותם בצד.
כתוב ביקורת