דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ארטישוק אלה רומנה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ארטישוק אלה רומנה

ארטישוק אלה רומנה

(0)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
היישר מאיטליה: ארטישוק עם סלסה של עגבניות, בצל, זיתים וגבינת פרמזן
קנה עכשיו

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  צנצנת
ארטישוק משומר (עדיפות לארטישוקים שלמים, גדולים ובשרניים)
3 
עגבנייה בשלות
1 
בצל סגול קצוץ דק
2  שיני
שום קצוצות דק
2  כפות
פטרוזיליה קצוצה דק
1  כף
כוסברה קצוצה דק
2  כפיות
מיץ לימון
1  כף
חומץ
5  כפות
שמן זית
0.5  כוס
זיתים מגולענים ופרוסים לחצי
0  לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת
0  לפי הטעם
סוכר לבן
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מסננים את הארטישוק מהשמן וחוצים.
  • שלב 2

    0 דקות
    חותכים את העגבניות לקוביות קטנות ומניחים בקערה עם הבצל, זיתים, פטרוזיליה, כוסברה ושום. מתבלים עם שמן זית, מלח, מיץ לימון וסוכר לפי הטעם.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים מחבת על האש ומזהיבים את הארטישוקים מכל צד.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסננים את סלסת העגבניות שבקערה ומניחים על צלחת בצורת גבעה. מניחים על הסלסה חצי ארטישוק.
  • שלב 5

    0 דקות
    בעזרת קולפן ירקות מגלפים רצועות פרמזן על הארטישוק.
ארטישוק אלה רומנה

שלב 1 מתוך 5

מסננים את הארטישוק מהשמן וחוצים.

ארטישוק אלה רומנה

שלב 2 מתוך 5

חותכים את העגבניות לקוביות קטנות ומניחים בקערה עם הבצל, זיתים, פטרוזיליה, כוסברה ושום. מתבלים עם שמן זית, מלח, מיץ לימון וסוכר לפי הטעם.

ארטישוק אלה רומנה

שלב 3 מתוך 5

מחממים מחבת על האש ומזהיבים את הארטישוקים מכל צד.

ארטישוק אלה רומנה

שלב 4 מתוך 5

מסננים את סלסת העגבניות שבקערה ומניחים על צלחת בצורת גבעה. מניחים על הסלסה חצי ארטישוק.

ארטישוק אלה רומנה

שלב 5 מתוך 5

בעזרת קולפן ירקות מגלפים רצועות פרמזן על הארטישוק.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ללא דגים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • ארטישוק ממולא בכבש טחון ברוטב עגבניות חריף

    ארטישוק ממולא בכבש טחון ברוטב עגבניות חריף

    100 דקות בינוני
  • שוקי עוף בלימון כבוש, ארטישוק ושומר

    שוקי עוף בלימון כבוש, ארטישוק ושומר

    60 דקות קל
  • פסטה פנה עם ארטישוק ולימון

    פסטה פנה עם ארטישוק ולימון

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים