דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה פנה עם ארטישוק ולימון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה פנה עם ארטישוק ולימון

פסטה פנה עם ארטישוק ולימון

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רון אברום
מנה סופר מפנקת עם לבבות ארטישוק ורוטב לימוני.

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
פרפקטו פסטה פנה 500 גר' פנה פרפקטו אסם
100  מיליליטר
שמן זית
1  שן
שום פרוסה
2 
ארטישוק גדולים פרוסים (עדיף טריים, אם אין- משומרים)
500  מיליליטר
שמנת מתוקה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל לבן
50  גרם
גבינת פרמזן מגוררת
1 
לימון
0.17  זר
פטרוזיליה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר עם מי מלח רותחים, מבשלים את הפסטה, עד לדרגת אל-דנטה ומסננים.
  • שלב 2

    0 דקות
    במקביל, מחממים מחבת עם שמן זית מעל להבה בינונית. מוסיפים שום ולבבות ארטישוק ומטגנים עד להזהבה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים שמנת ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם לחצי. מתבלים במלח, פלפל ומוסיפים פרמזן.
  • שלב 4

    0 דקות
    כשהרוטב מתעבה מוסיפים את הפסטה המבושלת ויוצקים מיץ לימון. מנערים היטב כדי שהפסטה תצופה מכל הצדדים. מגישים עם מעט פטרוזיליה ופרמזן.
פסטה פנה עם ארטישוק ולימון

שלב 1 מתוך 4

בסיר עם מי מלח רותחים, מבשלים את הפסטה, עד לדרגת אל-דנטה ומסננים.

פסטה פנה עם ארטישוק ולימון

שלב 2 מתוך 4

במקביל, מחממים מחבת עם שמן זית מעל להבה בינונית. מוסיפים שום ולבבות ארטישוק ומטגנים עד להזהבה.

פסטה פנה עם ארטישוק ולימון

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים שמנת ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם לחצי. מתבלים במלח, פלפל ומוסיפים פרמזן.

פסטה פנה עם ארטישוק ולימון

שלב 4 מתוך 4

כשהרוטב מתעבה מוסיפים את הפסטה המבושלת ויוצקים מיץ לימון. מנערים היטב כדי שהפסטה תצופה מכל הצדדים. מגישים עם מעט פטרוזיליה ופרמזן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    5 דקות קל
  • ביסלי פסטה ביתי

    ביסלי פסטה ביתי

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    20 דקות בינוני
  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים