המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכניסים את החיטה לסיר ומשרים כל הלילה.
ביום שלמחרת, שוטפים את החיטה ומוסיפים לה מים חדשים.
מבשלים עד שהחיטה נהיית קצת קשה, אבל לא יותר מידי, עד שהמיץ של החיטה קצת מסמיך.
מוסיפים כוס סוכר ומערבבים.
מוסיפים את הפירות היבשים, ומעט קינמון וממשיכים לערבב. שימו לב שלא יידבק.
מערבבים עד שהפירות היבשים נהיים רכים, אם חסרים מים אפשר להוסיף.
כשהאשורה מוכן, לצנן ולשים במקרר. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0