מוסיפים גזר וסלרי ומטגנים עד שהם מטוגנים מספיק וזהובים.
שלב 4
10 דקות
מוסיפים את הבשר הטחון ובעזרת כפות עץ מפוררים עד שצבע הבשר הופך מאדום לחום.
שלב 5
2 דקות
מוסיפים את השום והתבלינים ומערבבים.
שלב 6
5 דקות
מוסיפים חבילת פתיתים ו-2 כפות רסק עגבניות, מערבבים הכל עד שהכל מעורבב היטב.
שלב 7
5 דקות
מוסיפים את המים הרותחים, מכסים ומנמיכים את האש ללהבה נמוכה.
שלב 8
17 דקות
מבשלים כ-12 דקות, פותחים מערבבים ומכסים שוב לעוד כ-5 דקות.
שלב 9
5 דקות
פותחים את המכסה ונותנים לאדים להיעלם מערבבים ומגישים חם.
שלב 1
מתוך
9
בסיר סוטאג' שמים שמן זית ומחכים שיתחמם מעט.
שלב 2
מתוך
9
מוסיפים את הבצל ומטגנים קלות.
שלב 3
מתוך
9
מוסיפים גזר וסלרי ומטגנים עד שהם מטוגנים מספיק וזהובים.
שלב 4
מתוך
9
מוסיפים את הבשר הטחון ובעזרת כפות עץ מפוררים עד שצבע הבשר הופך מאדום לחום.
שלב 5
מתוך
9
מוסיפים את השום והתבלינים ומערבבים.
שלב 6
מתוך
9
מוסיפים חבילת פתיתים ו-2 כפות רסק עגבניות, מערבבים הכל עד שהכל מעורבב היטב.
שלב 7
מתוך
9
מוסיפים את המים הרותחים, מכסים ומנמיכים את האש ללהבה נמוכה.
שלב 8
מתוך
9
מבשלים כ-12 דקות, פותחים מערבבים ומכסים שוב לעוד כ-5 דקות.
שלב 9
מתוך
9
פותחים את המכסה ונותנים לאדים להיעלם מערבבים ומגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
7
א
אילה קורל
מאוד אהבתי
א
אילה
מאוד אהבתי
א
אסתר
טעים מאוד
א
אביה
אני הכי לא בשלנית והמתכון הזה היה קל וטעים!
מערכת בישולים
תודה, כיף לשמוע 🌸
ח
חגי מטראי
ערב טוב "אוסם" הכנתי את הפתיתים בולונ'ז כתוב לערבב את הכל תוך כדי בישול ולבסוף לפני הבישול להוסיף מים רותחים, אבל נשרף לי בתחתית קצת, אולי תוך כדי הבישול בהתחלה כבר לשים קצת מים רותחים, תודה, חגי.
הערות 7