דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בורקס במילוי בשר ופטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בורקס במילוי בשר ופטריות

בורקס במילוי בשר ופטריות

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סימונה
בורקס בצק שמרים משובח ומשגע, במילוי תערובת בשר ופטריות מעודנת. פתיח מרשים לארוחות שוות

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
2  כפות
סוכר לבן
0.75  כוס
שמן קנולה
2.5  כוסות
מים פושרים
1  כף
מלח
1  סלסילה
פטריות שמפיניון קטנה
2 
בצל קצוצים
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון טחון
0  לפי הטעם
פלפל אנגלי
0  לפי הטעם
מלח
0.25  כוס
שמן קנולה לטיגון
1 
חלמון
1  כף
מים
0.25  כוס
שומשום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים את כל חומרי הבצק מלבד המלח בקערת המיקסר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מעבדים עם וו לישה כ-10 דקות, עד שמתקבל בצק רך ומבריק.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את המלח ומערבלים דקה נוספת.
  • שלב 4

    0 דקות
    מפזרים על הבצק קצת קמח כדי שלא יידבק לשקית בשעת ההתפחה, מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומניחים להתפחה כ-60 דקות במקרר.
  • שלב 5

    0 דקות
    מטגנים במחבת את הבצלים הקצוצים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים בשר טחון ומפוררים עם מזלג. מתבלים בפלפל אנגלי ומלח ומבשלים עד שהבשר מוכר ומטוגן קלות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוסיפים פטריות חצויות ופרוסות, מכסים ומאדים במשך 10 דקות. מסירים מהאש ומצננים.
  • שלב 8

    0 דקות
    מחלקים את הבצק שתפח לשלושה חלקים.
  • שלב 9

    0 דקות
    מרדדים כל חלק למלבן דק. חותכים כל מלבן לריבועים של 10 ס"מ.
  • שלב 10

    0 דקות
    מניחים כפית גדושה של מלית הבשר והפטריות במרכז כל ריבוע וסוגרים לצורת משולש. מקפלים את הקצוות זה על זה ומהדקים היטב.
  • שלב 11

    0 דקות
    מניחים בתבנית אפייה משומנת להתפחה חלקית של כ-30 דקות, במרחקים של כ-3 ס"מ זה מזה.
  • שלב 12

    0 דקות
    מערבבים חלמון ומים, מברישים את הבורקסים התפוחים, מפזרים שומשום מעל.
  • שלב 13

    0 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש לחום 170 מעלות. הבורקסים מוכנים כשצבעם מזהיב.
בורקס במילוי בשר ופטריות

שלב 1 מתוך 13

מניחים את כל חומרי הבצק מלבד המלח בקערת המיקסר.

בורקס במילוי בשר ופטריות

שלב 2 מתוך 13

מעבדים עם וו לישה כ-10 דקות, עד שמתקבל בצק רך ומבריק.

בורקס במילוי בשר ופטריות

שלב 3 מתוך 13

מוסיפים את המלח ומערבלים דקה נוספת.

בורקס במילוי בשר ופטריות

שלב 4 מתוך 13

מפזרים על הבצק קצת קמח כדי שלא יידבק לשקית בשעת ההתפחה, מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומניחים להתפחה כ-60 דקות במקרר.

בורקס במילוי בשר ופטריות

שלב 5 מתוך 13

מטגנים במחבת את הבצלים הקצוצים.

בורקס במילוי בשר ופטריות

שלב 6 מתוך 13

מוסיפים בשר טחון ומפוררים עם מזלג. מתבלים בפלפל אנגלי ומלח ומבשלים עד שהבשר מוכר ומטוגן קלות.

בורקס במילוי בשר ופטריות

שלב 7 מתוך 13

מוסיפים פטריות חצויות ופרוסות, מכסים ומאדים במשך 10 דקות. מסירים מהאש ומצננים.

בורקס במילוי בשר ופטריות

שלב 8 מתוך 13

מחלקים את הבצק שתפח לשלושה חלקים.

בורקס במילוי בשר ופטריות

שלב 9 מתוך 13

מרדדים כל חלק למלבן דק. חותכים כל מלבן לריבועים של 10 ס"מ.

בורקס במילוי בשר ופטריות

שלב 10 מתוך 13

מניחים כפית גדושה של מלית הבשר והפטריות במרכז כל ריבוע וסוגרים לצורת משולש. מקפלים את הקצוות זה על זה ומהדקים היטב.

בורקס במילוי בשר ופטריות

שלב 11 מתוך 13

מניחים בתבנית אפייה משומנת להתפחה חלקית של כ-30 דקות, במרחקים של כ-3 ס"מ זה מזה.

בורקס במילוי בשר ופטריות

שלב 12 מתוך 13

מערבבים חלמון ומים, מברישים את הבורקסים התפוחים, מפזרים שומשום מעל.

בורקס במילוי בשר ופטריות

שלב 13 מתוך 13

אופים בתנור שחומם מראש לחום 170 מעלות. הבורקסים מוכנים כשצבעם מזהיב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בורקס חצילים קלויים וגבינות

    בורקס חצילים קלויים וגבינות

    100 דקות בינוני
  • בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

    בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

    80 דקות בינוני
  • בורקס חלבה

    בורקס חלבה

    45 דקות בינוני
  • בורקס מצות במילוי בשר

    בורקס מצות במילוי בשר

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים