דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בורקס במילוי חצילים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בורקס במילוי חצילים

בורקס במילוי חצילים

(0)
130 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
בצק ממולא בחצילים, שילוב נהדר לחובבי הבצק עם ההפתעות ומתכון חביב לצמחונים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
0.25  כוס
שמן זית
1  כף
סוכר לבן
1  כפית
מלח
1.5  כוסות
מים פושרים
1 
פנים של חציל גדול
1 
בצל גדול
4  כפות
שמן זית
2  כפות
רסק עגבניות
1  כפית
מלח
0.5  כוס
מים
1 
ביצה להברשה
1  כף
שומשום לפיזור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

130 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    את כל חומרי הבצק שמים במיקסר ולשים עשר דקות. משהים להתפחה ל-60 דקות במקום חמים.
  • שלב 2

    0 דקות
    את החציל והבצל מגרדים במגררת. מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל ואת החציל. מוסיפים אחרי כמה דקות את רסק העגבניות והמים והמלח ומבשלים 20 דקות. מניחים לצינון.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל- 12 חלקים.
  • שלב 4

    0 דקות
    כל חלק מרדדים לעלה בצורת ריבוע. שמים כף גדושה על חצי אחד של המלבן ומקפלים למשולש. משהים להתפחה ל-20 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל. אופים ב-180 מעלות, 20 דקות.
בורקס במילוי חצילים

שלב 1 מתוך 5

את כל חומרי הבצק שמים במיקסר ולשים עשר דקות. משהים להתפחה ל-60 דקות במקום חמים.

בורקס במילוי חצילים

שלב 2 מתוך 5

את החציל והבצל מגרדים במגררת. מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל ואת החציל. מוסיפים אחרי כמה דקות את רסק העגבניות והמים והמלח ומבשלים 20 דקות. מניחים לצינון.

בורקס במילוי חצילים

שלב 3 מתוך 5

מחלקים את הבצק ל- 12 חלקים.

בורקס במילוי חצילים

שלב 4 מתוך 5

כל חלק מרדדים לעלה בצורת ריבוע. שמים כף גדושה על חצי אחד של המלבן ומקפלים למשולש. משהים להתפחה ל-20 דקות.

בורקס במילוי חצילים

שלב 5 מתוך 5

מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל. אופים ב-180 מעלות, 20 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בורקס חצילים קלויים וגבינות

    בורקס חצילים קלויים וגבינות

    100 דקות בינוני
  • בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

    בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

    80 דקות בינוני
  • בורקס חלבה

    בורקס חלבה

    45 דקות בינוני
  • בורקס מצות במילוי בשר

    בורקס מצות במילוי בשר

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים