המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את הבשר והתבלינים ומפוררים לאורך כל הטיגון, מניחים להתקרר. טוחנים מעט במעבד מזון (לא חובה) עד שמתקבלת תערובת חלקה יותר (אך בשום אופן לא חלקה לגמרי).
חותכים לריבועים את בצק העלים שהופשר, מניחים במרכז כל ריבוע כף מהמלית, סוגרים באלכסון למשולש ומהדקים קצוות.
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, ומקשטים בשומשום.
אופים בתנור שחומם לחום בינוני כחצי שעה עד שמזהיב משני הכוונים.
בינתיים מכינים רוטב לפי הוראות היצרן.
להגשה: שמים בורקס חם בצלחת ויוצקים מעל רוטב פטריות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0