דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בורקס בשר וחציל קלוי על האש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בורקס בשר וחציל קלוי על האש

בורקס בשר וחציל קלוי על האש

(1)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
חציל, בשר טחון וצנוברים מתובלים בתוך בצק עלים - מאפה מרשים וטעים שקל מאוד להכין.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק עלים מצונן
500  גרם
בשר בקר טחון
3 
בצל
2  כפות
שמן קנולה
1  כפית
כמון טחון
1  קורט
אגוז מוסקט טחון
0  לפי הטעם
מלח
50  גרם
צנוברים
200  גרם
חציל על האש 400 גרם
1 
חלמון
0  לפי הטעם
שומשום
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל עד הזהבה ומוסיפים פלפל גרוס ומלח.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הבשר ומפוררים בעזרת מזלג כדי למנוע גושים.
  • שלב 3

    5 דקות
    מוסיפים כמון, מוסקט, מלח וצנוברים, קולים עוד כ-5 דקות ומסירים מהאש.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים לתערובת את סלט החציל הקלוי ומתקנים תיבול.
  • שלב 5

    0 דקות
    פותחים את הבצק ויוצרים רולדה ארוכה. ממלאים בתערובת, סוגרים היטב וחורצים חריצים בסכין.
  • שלב 6

    25 דקות
    מורחים חלמון, מפזרים שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות. מורידים מיד את הטמפרטורה לחום של 180 ואופים כ-25 דקות עד להזהבה יפה.
  • שלב 7

    1 דקות
    * לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-10 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.
בורקס בשר וחציל קלוי על האש

שלב 1 מתוך 7

מטגנים את הבצל עד הזהבה ומוסיפים פלפל גרוס ומלח.

בורקס בשר וחציל קלוי על האש

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים את הבשר ומפוררים בעזרת מזלג כדי למנוע גושים.

בורקס בשר וחציל קלוי על האש

שלב 3 מתוך 7

מוסיפים כמון, מוסקט, מלח וצנוברים, קולים עוד כ-5 דקות ומסירים מהאש.

בורקס בשר וחציל קלוי על האש

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים לתערובת את סלט החציל הקלוי ומתקנים תיבול.

בורקס בשר וחציל קלוי על האש

שלב 5 מתוך 7

פותחים את הבצק ויוצרים רולדה ארוכה. ממלאים בתערובת, סוגרים היטב וחורצים חריצים בסכין.

בורקס בשר וחציל קלוי על האש

שלב 6 מתוך 7

מורחים חלמון, מפזרים שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות. מורידים מיד את הטמפרטורה לחום של 180 ואופים כ-25 דקות עד להזהבה יפה.

בורקס בשר וחציל קלוי על האש

שלב 7 מתוך 7

* לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-10 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בורקס חצילים קלויים וגבינות

    בורקס חצילים קלויים וגבינות

    100 דקות בינוני
  • בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

    בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

    80 דקות בינוני
  • בורקס חלבה

    בורקס חלבה

    45 דקות בינוני
  • בורקס מצות במילוי בשר

    בורקס מצות במילוי בשר

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים