דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בורקס גבינות ותפוח אדמה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בורקס גבינות ותפוח אדמה

בורקס גבינות ותפוח אדמה

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: תמר צוק
איך אפשר לסרב לכיסוני הבצק הפריכים האלה? בורקס ממולא בתערובת גבינות ותפוחי אדמה

רכיבים

מנות 40

המתכון הזה נוצר עבור 40 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
200  גרם
מרגרינה
1  מיכל
שמנת חמוצה
1  שקית
אבקת אפייה
1  כפית
מלח
1 
ביצה
1 
תפוח אדמה מבושל ומעוך לפירה
120  גרם
גבינה 9% מלוחה ושמנה
100  גרם
גבינת פטה / בולגרית מגוררת
50  גרם
גבינה קשה פיקנטית מגוררת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    60 דקות
    לשים יחד את כל מרכיבי הבצק ומניחים ל-60 דקות במקרר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים יחד את כל מרכיבי המילוי.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכינים את הבורקס: מרדדים את הבצק לעלה דק בעובי של 3-4 מ"ל וקורצים ממנו עיגולים עם כוס.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים על כל עיגול כפית מהמילוי וסוגרים לצורת כיסון. צובטים ומהדקים את הכיסונים מסביב לסגירתם.
  • שלב 5

    20 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות 20 דקות עד להזהבה.
בורקס גבינות ותפוח אדמה

שלב 1 מתוך 5

לשים יחד את כל מרכיבי הבצק ומניחים ל-60 דקות במקרר.

בורקס גבינות ותפוח אדמה

שלב 2 מתוך 5

מערבבים יחד את כל מרכיבי המילוי.

בורקס גבינות ותפוח אדמה

שלב 3 מתוך 5

מכינים את הבורקס: מרדדים את הבצק לעלה דק בעובי של 3-4 מ"ל וקורצים ממנו עיגולים עם כוס.

בורקס גבינות ותפוח אדמה

שלב 4 מתוך 5

מניחים על כל עיגול כפית מהמילוי וסוגרים לצורת כיסון. צובטים ומהדקים את הכיסונים מסביב לסגירתם.

בורקס גבינות ותפוח אדמה

שלב 5 מתוך 5

אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות 20 דקות עד להזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בורקס חצילים קלויים וגבינות

    בורקס חצילים קלויים וגבינות

    100 דקות בינוני
  • בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

    בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

    80 דקות בינוני
  • בורקס חלבה

    בורקס חלבה

    45 דקות בינוני
  • בורקס מצות במילוי בשר

    בורקס מצות במילוי בשר

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים