המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרטיבים את המצות במים ולכסות במגבת לחה.
לבשל את תפ"א במים ולמעוך לפירה.
לטגן בצל קצוץ ולהוסיף לפירה, להוסיף גם ביצה ותבלינים ולערבב היטב.
למרוח מהתערובת על כל מצה לחה ולגלגל בעדינות לבורקס (בכיוון המנוגד לפסים שעל המצה.)
לטרוף ביצה עם מעט מלח.
לטבול כל בורקס בביצה ואח"כ בקמח מצה ולטגן משני הצדדים.
להכין רוטב פטריות לפי ההוראות.
ולהגיש את הבורקסים עם רוטב פטריות מעל, וסלט חסה ליד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0