המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים עד קבלת בצק אחיד ומבריק.
ומכסים במגבת ומתפיחים כשעתיים.
בינתיים מכינים את המלית ומערבבים היטב.
מוציאים את הבצק, מחלקים אותו ל-20 חלקים, משטחים כל חתיכה לריבוע וממלאים בכף מלאה מן המילוי. סוגרים את הבצק למשולש ומהדקים היטב.
מעבירים לנייר אפיה על תבנית ומברישים בביצה טרופה.
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0