דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ביסקוויט קפוא של חלבה וקרם שוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ביסקוויט קפוא של חלבה וקרם שוקולד

ביסקוויט קפוא של חלבה וקרם שוקולד

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון של גיל חובב לעוגת פלא מופלאה, ללא אפייה, שמוגשת קרה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
150  גרם
פתיבר קלאסי
100  גרם
חמאה מותכת
0.5  כוס
חלווה מפוררת
300  גרם
שוקולד מריר
1  מיכל
שמנת מתוקה (מספיק 15%)
1  כף
תמצית וניל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרסקים את הביסקוויטים והחלבה במעבד מזון עם להב פלדה. מוסיפים את החמאה המותכת, ומערבבים היטב.
  • שלב 2

    0 דקות
    מהדקים את תערובת הבצק לתחתית תבנית עגולה או מרובעת (אבל לא לשוליים, כלומר לא יוצרים קלתית כמו של פאי, אלא רק ביסקוויט שטוח). עובי הבצק המהודק צריך להיות לא פחות מחצי ס"מ ולא יותר מסנטימטר אחד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מביאים את השמנת אל סף רתיחה בסיר קטן. מכבים את האש ושוברים פנימה את השוקולד. מוסיפים את הווניל, ומחכים שתיים-שלוש דקות. מערבבים עד לקבלת קרם אחיד.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצקים את הקרם על הביסקוויט, מכסים בניילון נצמד (כך שלא ייגע בקרם) ומקפיאים. מגישים קפוא. בתיאבון!
ביסקוויט קפוא של חלבה וקרם שוקולד

שלב 1 מתוך 4

מרסקים את הביסקוויטים והחלבה במעבד מזון עם להב פלדה. מוסיפים את החמאה המותכת, ומערבבים היטב.

ביסקוויט קפוא של חלבה וקרם שוקולד

שלב 2 מתוך 4

מהדקים את תערובת הבצק לתחתית תבנית עגולה או מרובעת (אבל לא לשוליים, כלומר לא יוצרים קלתית כמו של פאי, אלא רק ביסקוויט שטוח). עובי הבצק המהודק צריך להיות לא פחות מחצי ס"מ ולא יותר מסנטימטר אחד.

ביסקוויט קפוא של חלבה וקרם שוקולד

שלב 3 מתוך 4

מביאים את השמנת אל סף רתיחה בסיר קטן. מכבים את האש ושוברים פנימה את השוקולד. מוסיפים את הווניל, ומחכים שתיים-שלוש דקות. מערבבים עד לקבלת קרם אחיד.

ביסקוויט קפוא של חלבה וקרם שוקולד

שלב 4 מתוך 4

יוצקים את הקרם על הביסקוויט, מכסים בניילון נצמד (כך שלא ייגע בקרם) ומקפיאים. מגישים קפוא. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • דל במלח
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת ביסקוויטים נוסטלגית והכי טעימה

    עוגת ביסקוויטים נוסטלגית והכי טעימה

    30 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת ביסקוויטים

    עוגת ביסקוויטים

    30 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים פתיבר לחנוכה

    עוגת ביסקוויטים פתיבר לחנוכה

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים