דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת ביסקוויטים פתיבר לחנוכה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת ביסקוויטים פתיבר לחנוכה

עוגת ביסקוויטים פתיבר לחנוכה

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מיס פטל
עוגת ביסקוויטים יפה, אהובה ומרשימה עם טופ מושלם לחנוכה של סופגניות קרמל

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
פתיבר קלאסי
750  מיליליטר
שמנת מתוקה להקצפה
250  גרם
גבינת שמנת (מסקרפונה)
100  גרם
שוקולד לבן
1  כפית
תמצית וניל (מחית וניל)
2  כפות
אבקת סוכר
1  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
250  גרם
גבינת ריקוטה
2 
ביצה
1  קורט
מלח גס
1  כפית
תמצית וניל
50  גרם
סוכר לבן
1  כף
ברנדי / קוניאק
0.5  ליטר
שמן קנולה (או כמות רצויה - לטיגון)
200  גרם
סוכר לבן (לקרמל)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מכינים את הקרם: קוצצים את השוקולד הלבן ומניחים בקערה קטנה. מוסיפים חצי כוס מהשמנת ומחממים בפולסים במיקרו ומערבבים עד שכל השוקולד נמס ומקבלים תערובת אחידה וחלקה. מצננים. מערבבים את המסקרפונה עם אבקת סוכר ומחית וניל.
  • שלב 2

    5 דקות
    מעבירים את תערובת השוקולד לקערת מיקסר, מוסיפים את יתרת השמנת ומקציפים לקרם יציב. מערבבים פנימה את המסקרפונה.
  • שלב 3

    10 דקות
    מניחים פתיבר בתחתית התבנית, מכסים במחצית מכמות הקרם. מניחים שכבת פתיבר נוספת ומעל את יתרת הקרם ומיישרים. אם רוצים, מזלפים חלק מהקרם מלמעלה לקישוט. מכניסים לקירור.
  • שלב 4

    10 דקות
    מכינים את הסופגניות: מחממים שמן לטיגון עמוק.
  • שלב 5

    5 דקות
    מערבבים ביחד ריקוטה, ביצים, תמצית וניל, ברנדי וסוכר. מערבבים בנפרד קמח ומלח.
  • שלב 6

    15 דקות
    מאחדים בעדינות את שתי התערובות. יוצקים מהבלילה כדורים לתוך השמן הרותח, ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים.
  • שלב 7

    10 דקות
    מכינים קרמל: מכניסים את הסוכר לקלחת ומבשלים על גבי להבה בינונית עד שהוא נמס והופך לקרמל בהיר (זהירות לא לשרוף!). טובלים את הסופגניות הקטנטנות בעזרת קיסם בקרמל עד מחציתן, ומניחים מעל העוגה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
מ מרים

ממש ממש טעים

מערכת בישולים

תודה ❣️

הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • אפייה
  • בראנץ'
  • שוקולד
  • מוצרי מאפה
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים