דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

(1)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ליאל
עוגה ללא אפיה, על פי מתכון של קרין גורן. עם שילוב מנצח של שוקולד וריבת חלב

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
פתיבר קלאסי שבורים גס, בטעם רגיל או שוקו
200  גרם
שוקולד מריר
100  גרם
חמאה
0.5  כוס
ריבת חלב
0.5  מיכל
שמנת מתוקה
2  מיכלים
שמנת מתוקה
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם ריבת חלב ריבת חלב
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל בתוספת 2 כפות ריבת חלב
2  כפות
ריבת חלב
0.5  מיכל
שמנת מתוקה
120  גרם
שוקולד מריר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה, הפודינג ואת ריבת החלב לקרם יציב. (אם משתמשים בפודינג וניל וריבת חלב, מקציפים את השמנת והפודינג לקרם יציב ומוסיפים את ריבת החלב לקראת סוף ההקצפה).
  • שלב 2

    0 דקות
    משטחים מעל תערובת השוקולד. מעבירים למקפיא ל-60 דקות, להתייצבות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכינים את שכבת השוקולד, הביסקוויטים וריבת החלב: ממיסים יחד שוקולד, חמאה, ריבת חלב ואת השמנת המתוקה, בסיר על אש קטנה או במיקרוגל.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסירים מהאש ומצננים 5 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים פנימה את שברי הביסקוויטים ומשטחים את התערובת בתבנית משומנת.
  • שלב 6

    0 דקות
    בסיר קטן מביאים לרתיחה שמנת מתוקה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוזגים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס.
  • שלב 8

    0 דקות
    מוזגים את הציפוי על העוגה הקרה (מטלטלים בעדינות את התבנית עד שהציפוי מכסה את כל פני השטח).
  • שלב 9

    0 דקות
    שמים את ריבת החלב לקישוט בשקית ניילון קטנה וגוזרים פתח קטן בשפיץ.
  • שלב 10

    0 דקות
    מזלפים פסים של ריבת חלב על ציפוי השוקולד.
  • שלב 11

    0 דקות
    מעבירים את העוגה למקרר לשעתיים-שלוש, לפני ההגשה.
  • שלב 12

    0 דקות
    פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ר רחלי

יותר מידייייייי אהבנו, זאת העוגה הכי טעימה בעולם, לא תתחרטו, באמת! תודה!!!

הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים