דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ביס שמרים במילוי שוקולד לבן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ביס שמרים במילוי שוקולד לבן

ביס שמרים במילוי שוקולד לבן

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סימונה
לחמניית הפתעה עם מילוי שילדים אוהבים. מומלץ לאכול חם כשהשוקולד נמס

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
2.5  כוסות
מים
4  כפות
סוכר לבן
120  גרם
חמאה רכה רכה
4  כפות
שמן זית
2 
ביצה
2  כפיות
מלח גס
400  גרם
שוקולד לבן
100  גרם
חמאה רכה
1 
חלמון
1  כף
מים
2  כפות
סוכר חום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את כל החומרים מלבד המים והמלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את המים בהדרגה ומעבדים כעשר דקות, עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה, עד להכפלת הנפח.
  • שלב 3

    0 דקות
    לאחר התפחה, תופחים על הבצק וממתינים כחצי שעה להתפחה נוספת.
  • שלב 4

    0 דקות
    שוברים את טבלאות השוקולד הלבן לקוביות ומניחים בקערה.
  • שלב 5

    0 דקות
    ממיסים חמאה ומניחים בקערה נפרדת.
  • שלב 6

    0 דקות
    הרכבת הכדורים: קורצים מהבצק כדורים בגודל פינג פונג. משטחים כל כדור ביד, מורחים שכבה של חמאה, מניחים במרכז 2 קוביות שוקולד וסוגרים בצורה של כדור.
  • שלב 7

    0 דקות
    מסדרים בתבנית אפייה במרחק של 5 ס"מ זו מזו. ממתינים כעשרים דקות להתפחה חלקית.
  • שלב 8

    0 דקות
    לפני הכנסתן לתנור, מברישים את הלחמניות בחלמון מעורבב במים, וזורים סוכר חום מעל.
  • שלב 9

    0 דקות
    אופים בתנור בחום 175 מעלות במשך כ-20-30 דקות, או עד הזהבה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • עוגיות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת ביסקוויטים

    עוגת ביסקוויטים

    30 דקות קל
  • לחמניות ביס ללא גלוטן

    לחמניות ביס ללא גלוטן

    60 דקות קל
  • ביסלי פסטה ביתי

    ביסלי פסטה ביתי

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים