דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בצקניות כתוספת למרק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בצקניות כתוספת למרק

בצקניות כתוספת למרק

(0)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Rachel Goldshtein Geffen
בצקניות הן תוספת נהדרת למרק, רצוי ביום חורף קר

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
קמח
2 
ביצה
15  כפות
מים
1  טיפה
מלח
6  כוסות
מים רותחים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מנפים את הקמח בקערה ויוצרים גומה במרכזו. שמים בגומה את הביצים, המים והמלח. מערבבים לאט את הקמח והנוזלים בכף עץ עד שיתקבל בצק ספוגי נוזלי למחצה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מרתיחים שש כוסות מים בסיר גדול ומתבלים במלח. טובלים כף מתכת במים רותחים, לוקחים מעט מן הבצק ומחליקים לסיר המים. הבצק אינו מחליק מן הכף בקלות ויש לחבוט את הכף בקצה הסיר כדי שיגלוש פנימה. כך ממשיכים עד סוף הבצק.
  • שלב 3

    10 דקות
    אחרי שהמים ירתחו שוב, מקטינים את האש ומבשלים את הבצקניות בסיר כ-10 דקות. על הבצקניות להיות מבושלות היטב מבפנים. יש להקפיד לא לבשל בסיר קטן מדי, או לא למלא את הסיר יתר על המידה, כדי שהבצקניות לא תדבקנה זו לזו.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוציאים את הבצקניות מהמים ומניחים על מסננת. מגישים במרק חם. בתיאבון!
בצקניות כתוספת למרק

שלב 1 מתוך 4

מנפים את הקמח בקערה ויוצרים גומה במרכזו. שמים בגומה את הביצים, המים והמלח. מערבבים לאט את הקמח והנוזלים בכף עץ עד שיתקבל בצק ספוגי נוזלי למחצה.

בצקניות כתוספת למרק

שלב 2 מתוך 4

מרתיחים שש כוסות מים בסיר גדול ומתבלים במלח. טובלים כף מתכת במים רותחים, לוקחים מעט מן הבצק ומחליקים לסיר המים. הבצק אינו מחליק מן הכף בקלות ויש לחבוט את הכף בקצה הסיר כדי שיגלוש פנימה. כך ממשיכים עד סוף הבצק.

בצקניות כתוספת למרק

שלב 3 מתוך 4

אחרי שהמים ירתחו שוב, מקטינים את האש ומבשלים את הבצקניות בסיר כ-10 דקות. על הבצקניות להיות מבושלות היטב מבפנים. יש להקפיד לא לבשל בסיר קטן מדי, או לא למלא את הסיר יתר על המידה, כדי שהבצקניות לא תדבקנה זו לזו.

בצקניות כתוספת למרק

שלב 4 מתוך 4

מוציאים את הבצקניות מהמים ומניחים על מסננת. מגישים במרק חם. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • קטניות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    75 דקות בינוני
  • מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    60 דקות קל
  • צאק צאק - בצקניות בצק בסירופ דבש מקזחסטן

    צאק צאק - בצקניות בצק בסירופ דבש מקזחסטן

    90 דקות בינוני
  • מרק אפונה עם קבנוס ובצקניות

    מרק אפונה עם קבנוס ובצקניות

    110 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים