המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את השמרים והמים עד המסה, ממתינים לתסיסה כחמש דקות.
מנפים את הקמח לקערה, יוצרים גומה במרכז ויוצקים את תערובת השמרים. מוסיפים את השמן ולשים עד קבלת בצק אחיד וחלק. מכסים את הבצק ומניחים כחצי שעה לתפיחה או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
לאחר תפיחה לשים את הבצק שוב ומתפיחים תפיחה שניה כחצי שעה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0