דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בצק פסטה מתכון בסיסי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בצק פסטה מתכון בסיסי

בצק פסטה מתכון בסיסי

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קסלמן פרידה
רוצים להכין פסטה ביתית מאפס במגוון צורות? הנה המתכון המנצח בשבילכם

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
קמח לבן
6 
ביצה
0.5  כף
מלח
0.25  כוס
שמן זית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מעבירים את הקמח, הביצים והמלח לקערה ולשים כ-15 עד 20 דקות עד לקבלת מרקם רך, חלק וגמיש.
  • שלב 2

    0 דקות
    יוצרים כדור מהבצק, מורחים בשמן זית, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לשעה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק בעזרת מכונת פסטה לפי הדרגות מהעבה אל הדק ( ניתן לרדד גם עם מערוך ) .
  • שלב 4

    0 דקות
    יש לעבוד עם הבצק בזריזות כדי למנוע התייבשות ואפילו לחלק אותו ולעבוד בשלבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    לאחר הרידוד יוצרים את סוג הפסטה הרצויה: רביולי, ספגטי, פטוצ'יני וכו'
בצק פסטה מתכון בסיסי

שלב 1 מתוך 5

מעבירים את הקמח, הביצים והמלח לקערה ולשים כ-15 עד 20 דקות עד לקבלת מרקם רך, חלק וגמיש.

בצק פסטה מתכון בסיסי

שלב 2 מתוך 5

יוצרים כדור מהבצק, מורחים בשמן זית, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לשעה.

בצק פסטה מתכון בסיסי

שלב 3 מתוך 5

מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק בעזרת מכונת פסטה לפי הדרגות מהעבה אל הדק ( ניתן לרדד גם עם מערוך ) .

בצק פסטה מתכון בסיסי

שלב 4 מתוך 5

יש לעבוד עם הבצק בזריזות כדי למנוע התייבשות ואפילו לחלק אותו ולעבוד בשלבים.

בצק פסטה מתכון בסיסי

שלב 5 מתוך 5

לאחר הרידוד יוצרים את סוג הפסטה הרצויה: רביולי, ספגטי, פטוצ'יני וכו'

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל איטלקי
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בצק שק"ם

    בצק שק"ם

    20 דקות קל
  • מרק בצל בכיסוי בצק

    מרק בצל בכיסוי בצק

    110 דקות מאתגר
  • רולדת פרג מבצק פריך

    רולדת פרג מבצק פריך

    60 דקות בינוני
  • משה בתיבה - נקניקיות עטופות בבצק

    משה בתיבה - נקניקיות עטופות בבצק

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים