דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בראוניז לפסח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בראוניז לפסח

בראוניז לפסח

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מיכל אנגלנדר
מתכון עתיר שוקולד ונטול גלוטן: כי למה לוותר על בראוניז בפסח כשאפשר להכין בראוניז לפסח

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
75  גרם
חמאה רכה
0.75  כוס
סוכר לבן
5 
ביצה מופרדות
200  גרם
שוקולד מריר
200  גרם
אגוזים טחונים
100  גרם
אגוזי לוז קצוצים גס
1  קורט
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    3 דקות
    מחממים תנות ל-180 מעלות2. מקציפים את החמאה והסוכר כ-3 דקות, עד שמתקבל קרם רך ותפוח. *ניתן להמיר את החמאה במרגרינה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 2

    2 דקות
    מוסיפים את החלמונים אחד אחרי השני ומקציפים עוד 2 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מעל סיר אדים ממיסים את השוקולד ,מוסיפים את תערובת החמאה .תוך כדי בחישה מוסיפים את השקדים ואגוזי הלוז מערבבבים היטב ומסירים מהאדים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקציפים את החלבונים +קורט מלח עד לקבלת קצף יציב,אך לא קשה מדי את הקצף מקפלים לתוך התערובת.
  • שלב 5

    40 דקות
    משטחים את התערובת בתבנית משומנת ואופים כ-40 דקות. מצננים וחותכים לקוביות.
בראוניז לפסח

שלב 1 מתוך 5

מחממים תנות ל-180 מעלות2. מקציפים את החמאה והסוכר כ-3 דקות, עד שמתקבל קרם רך ותפוח. *ניתן להמיר את החמאה במרגרינה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

בראוניז לפסח

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את החלמונים אחד אחרי השני ומקציפים עוד 2 דקות.

בראוניז לפסח

שלב 3 מתוך 5

מעל סיר אדים ממיסים את השוקולד ,מוסיפים את תערובת החמאה .תוך כדי בחישה מוסיפים את השקדים ואגוזי הלוז מערבבבים היטב ומסירים מהאדים.

בראוניז לפסח

שלב 4 מתוך 5

מקציפים את החלבונים +קורט מלח עד לקבלת קצף יציב,אך לא קשה מדי את הקצף מקפלים לתוך התערובת.

בראוניז לפסח

שלב 5 מתוך 5

משטחים את התערובת בתבנית משומנת ואופים כ-40 דקות. מצננים וחותכים לקוביות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • דל במלח
  • עוגיות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בראוניז לפסח

    בראוניז לפסח

    60 דקות בינוני
  • בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    45 דקות בינוני
  • בראוניז

    בראוניז

    45 דקות בינוני
  • בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

    בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים