דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בראוניז מהיר ומשובח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בראוניז מהיר ומשובח

בראוניז מהיר ומשובח

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טל לין
מתכון מהיר לבראוניז שאפשר לטרוף ברגע

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
150  גרם
חמאה
150  גרם
שוקולד מריר
1.5  כוסות
סוכר לבן
1  כפית
תמצית וניל
1  כפית
נס קפה
0.5  כוס
קקאו
0.25  כפית
מלח
1.25  כוסות
קמח לבן
4 
ביצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-150 מעלות. משמנים את התבנית, או מרפדים בנייר אפייה.
  • שלב 2

    5 דקות
    שמים בסיר בינוני חמאה (אפשר להשתמש גם במרגרינה במקום, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)שוקולד וסוכר. מחממים על להבה נמוכה, תוך כדי ערבוב עד שהכל נמס. עדיין לא מכבים את האש.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים אבקת קקאו, אבקת קפה נמס, וניל ומלח ומערבבים היטב. מוסיפים בבת אחת את הקמח ומערבבים במרץ. ברגע שהקמח כולו נבלע והעיסה אחידה, מורידים מהאש. אם העיסה סמיכה וגושית, זה בסדר.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הביצים אחת אחת, ומערבבים היטב אחרי כל הוספה.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים את הבלילה לתבנית ומכניסים לתנור. אופים כ-25 דקות, או עד שקיסם המוכנס למרכז העוגה יוצא טיפה רטוב, עם פירורים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוציאים, מצננים לגמרי, חותכים לריבועים ושומרים בקופסה סגורה. אם שומרים במקרר ומגישים קר, הטעם יהיה יותר מודגש ולח. אם שומרים בחוץ, הטעם יהיה יותר קליל ועוגתי. בתיאבון!
בראוניז מהיר ומשובח

שלב 1 מתוך 6

מחממים תנור ל-150 מעלות. משמנים את התבנית, או מרפדים בנייר אפייה.

בראוניז מהיר ומשובח

שלב 2 מתוך 6

שמים בסיר בינוני חמאה (אפשר להשתמש גם במרגרינה במקום, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)שוקולד וסוכר. מחממים על להבה נמוכה, תוך כדי ערבוב עד שהכל נמס. עדיין לא מכבים את האש.

בראוניז מהיר ומשובח

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים אבקת קקאו, אבקת קפה נמס, וניל ומלח ומערבבים היטב. מוסיפים בבת אחת את הקמח ומערבבים במרץ. ברגע שהקמח כולו נבלע והעיסה אחידה, מורידים מהאש. אם העיסה סמיכה וגושית, זה בסדר.

בראוניז מהיר ומשובח

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים את הביצים אחת אחת, ומערבבים היטב אחרי כל הוספה.

בראוניז מהיר ומשובח

שלב 5 מתוך 6

יוצקים את הבלילה לתבנית ומכניסים לתנור. אופים כ-25 דקות, או עד שקיסם המוכנס למרכז העוגה יוצא טיפה רטוב, עם פירורים.

בראוניז מהיר ומשובח

שלב 6 מתוך 6

מוציאים, מצננים לגמרי, חותכים לריבועים ושומרים בקופסה סגורה. אם שומרים במקרר ומגישים קר, הטעם יהיה יותר מודגש ולח. אם שומרים בחוץ, הטעם יהיה יותר קליל ועוגתי. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • דל במלח
  • עוגיות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • יום הולדת
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בראוניז לפסח

    בראוניז לפסח

    60 דקות בינוני
  • בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    45 דקות בינוני
  • בראוניז

    בראוניז

    45 דקות בינוני
  • בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

    בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים