דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בראוניז של פסח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בראוניז של פסח

בראוניז של פסח

(0)
55 דקות
קל
מתכונאי/ת: קרן גליה
לא רק כשבאים אורחים: קינוח עם מלא שוקולד ובלי טיפה אחת של קמח. מעולה לנמנעים מגלוטן

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
75  גרם
חמאה רכה
200  גרם
אגוזים טחונים דק ככל האפשר
0.75  כוס
סוכר לבן
100  גרם
אגוזי לוז קצוצים גס
5 
ביצה מופרדות
1  קורט
מלח
200  גרם
שוקולד מריר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

55 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקציפים את החמאה והסוכר כ- 3 דק', עד שמתקבל קרם רך ותפוח. מוסיפים את החלמונים ומקציפים כ-2 דק' נוספות.
  • שלב 3

    0 דקות
    ממיסים את השוקולד בסיר כפול ומוסיפים את תערובת החמאה תוך כדי בחישה עש שמתקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מוסיפים את השקדים הטחונים ואגוזי הלוז. מערבבים ומסירים מהאש.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקציפים את החלבונים עם מלח, עד לקבלת קצף יציב אבל לא קשה מדי. מקפלים אותו לתוך התערובת השוקולד.
  • שלב 5

    40 דקות
    משטחים בתבנית מרובעת ומשומנת, ואופים כ- 40 דקות בחום.
  • שלב 6

    0 דקות
    מצננים וחותכים לקוביות.
בראוניז של פסח

שלב 1 מתוך 6

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

בראוניז של פסח

שלב 2 מתוך 6

מקציפים את החמאה והסוכר כ- 3 דק', עד שמתקבל קרם רך ותפוח. מוסיפים את החלמונים ומקציפים כ-2 דק' נוספות.

בראוניז של פסח

שלב 3 מתוך 6

ממיסים את השוקולד בסיר כפול ומוסיפים את תערובת החמאה תוך כדי בחישה עש שמתקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מוסיפים את השקדים הטחונים ואגוזי הלוז. מערבבים ומסירים מהאש.

בראוניז של פסח

שלב 4 מתוך 6

מקציפים את החלבונים עם מלח, עד לקבלת קצף יציב אבל לא קשה מדי. מקפלים אותו לתוך התערובת השוקולד.

בראוניז של פסח

שלב 5 מתוך 6

משטחים בתבנית מרובעת ומשומנת, ואופים כ- 40 דקות בחום.

בראוניז של פסח

שלב 6 מתוך 6

מצננים וחותכים לקוביות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • חגיגה
  • עוגות
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • עוגיות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • יום הולדת
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בראוניז לפסח

    בראוניז לפסח

    60 דקות בינוני
  • בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    45 דקות בינוני
  • בראוניז

    בראוניז

    45 דקות בינוני
  • בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

    בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים