דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בריוש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בריוש

בריוש

(0)
140 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מאפה מושחת ומלא בחמאה - וזה שווה כל ביס

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
6 
ביצה
3 
חלמון
80  גרם
סוכר לבן
0.25  כפית
מלח
400  גרם
חמאה
1 
ביצה להברשה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

140 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים בקערת מיקסר את הביצים, חלמונים, סוכר ומלח ומקציפים כדקה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מורידים את המהירות המיקסר למהירות בינונית, ומוסיפים את הקמח.
  • שלב 3

    0 דקות
    לשים עד שכל החומרים מתחברים. עוצרים את המיקסר ומתפיחים בתוכו את הבצק כ-20 דק'.
  • שלב 4

    10 דקות
    לאחר התפחה, חוזרים ללוש במהירות נמוכה כ-10 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את החמאה הרכה, ולשים עד שנטמעת לחלוטין בבצק.
  • שלב 6

    0 דקות
    מעבירים לקערה ומתפיחים שוב עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוציאים את האוויר, ומעבירים למקרר לשעה לפחות.
  • שלב 8

    0 דקות
    מחממים תנור ל-170 מעלות. מוציאים את הבריוש מהמקרר ויוצרים כדורים בקוטר של כ-4 ס"מ .
  • שלב 9

    0 דקות
    מניחים בתבנית מאפינס, ומתפיחים במקום חמים ולח עד להכפלת הנפח.
  • שלב 10

    0 דקות
    מברישים בעדינות בביצה טרופה ומפזרים מעל גבישי סוכר.
  • שלב 11

    20 דקות
    אופים בתנור כ-20 דקות עד להזהבה. בתיאבון!
בריוש

שלב 1 מתוך 11

מניחים בקערת מיקסר את הביצים, חלמונים, סוכר ומלח ומקציפים כדקה.

בריוש

שלב 2 מתוך 11

מורידים את המהירות המיקסר למהירות בינונית, ומוסיפים את הקמח.

בריוש

שלב 3 מתוך 11

לשים עד שכל החומרים מתחברים. עוצרים את המיקסר ומתפיחים בתוכו את הבצק כ-20 דק'.

בריוש

שלב 4 מתוך 11

לאחר התפחה, חוזרים ללוש במהירות נמוכה כ-10 דקות.

בריוש

שלב 5 מתוך 11

מוסיפים את החמאה הרכה, ולשים עד שנטמעת לחלוטין בבצק.

בריוש

שלב 6 מתוך 11

מעבירים לקערה ומתפיחים שוב עד שהבצק מכפיל את נפחו.

בריוש

שלב 7 מתוך 11

מוציאים את האוויר, ומעבירים למקרר לשעה לפחות.

בריוש

שלב 8 מתוך 11

מחממים תנור ל-170 מעלות. מוציאים את הבריוש מהמקרר ויוצרים כדורים בקוטר של כ-4 ס"מ .

בריוש

שלב 9 מתוך 11

מניחים בתבנית מאפינס, ומתפיחים במקום חמים ולח עד להכפלת הנפח.

בריוש

שלב 10 מתוך 11

מברישים בעדינות בביצה טרופה ומפזרים מעל גבישי סוכר.

בריוש

שלב 11 מתוך 11

אופים בתנור כ-20 דקות עד להזהבה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל צרפתי
  • אחר הצהריים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פרח בריוש במלית קרם מרציפן ותפוחים

    פרח בריוש במלית קרם מרציפן ותפוחים

    120 דקות בינוני
  • בריוש שוקולד מריר

    בריוש שוקולד מריר

    180 דקות בינוני
  • לחמניות בריוש עם נקניקיה

    לחמניות בריוש עם נקניקיה

    150 דקות בינוני
  • חלת בריוש במלית גביניות

    חלת בריוש במלית גביניות

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים