דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בריוש במילוי אגוזים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בריוש במילוי אגוזים

בריוש במילוי אגוזים

(0)
110 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ננה ציקבאשוילי
מאפה שמרים עשיר ממולא בתערובת אגוזים

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
200  גרם
חמאה רכה
0.75  כוס
סוכר לבן
5 
ביצה
1  כף
גרידת לימון
1  כוס
חלב
200  גרם
אגוזי מלך טחונים
1  שקית
סוכר וניל
1  כוס
סוכר לבן
1 
ביצה
1 
ביצה להברשה
0.25  כוס
סוכר לבן לפיזור לפני אפייה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

110 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לערבב את האגוזים עם הסוכר והביצה.
  • שלב 2

    10 דקות
    לשים את כל חומרי הבצק 10 דקות ומניחים להתפחה כשעה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכניסים למקרר ל-12 שעות להתפחה נוספת.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל- 12 חלקים. מגלגלים ללחמניה ועושים גומה בלחמניה ושמים כפית גדושה מהמילוי.
  • שלב 5

    0 דקות
    סוגרים לכדור יפה. מניחים בתבניות אישיות משומנות. או על תבנית אפייה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים להתפחה של שעה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מברישים בביצה טרופה ומפזרים סוכר מעל.
  • שלב 8

    0 דקות
    אופים בחום של 180 מעלות עד שנראה מוכן.
בריוש במילוי אגוזים

שלב 1 מתוך 8

לערבב את האגוזים עם הסוכר והביצה.

בריוש במילוי אגוזים

שלב 2 מתוך 8

לשים את כל חומרי הבצק 10 דקות ומניחים להתפחה כשעה.

בריוש במילוי אגוזים

שלב 3 מתוך 8

מכניסים למקרר ל-12 שעות להתפחה נוספת.

בריוש במילוי אגוזים

שלב 4 מתוך 8

מחלקים את הבצק ל- 12 חלקים. מגלגלים ללחמניה ועושים גומה בלחמניה ושמים כפית גדושה מהמילוי.

בריוש במילוי אגוזים

שלב 5 מתוך 8

סוגרים לכדור יפה. מניחים בתבניות אישיות משומנות. או על תבנית אפייה.

בריוש במילוי אגוזים

שלב 6 מתוך 8

מניחים להתפחה של שעה.

בריוש במילוי אגוזים

שלב 7 מתוך 8

מברישים בביצה טרופה ומפזרים סוכר מעל.

בריוש במילוי אגוזים

שלב 8 מתוך 8

אופים בחום של 180 מעלות עד שנראה מוכן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל צרפתי
  • אחר הצהריים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מאפה בריוש במילוי תפוחי עץ וקינמון

    מאפה בריוש במילוי תפוחי עץ וקינמון

    180 דקות בינוני
  • פרח בריוש במלית קרם מרציפן ותפוחים

    פרח בריוש במלית קרם מרציפן ותפוחים

    120 דקות בינוני
  • בריוש גבינה ואוכמניות

    בריוש גבינה ואוכמניות

    110 דקות בינוני
  • עוגת בריוש

    עוגת בריוש

    80 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים