דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בריוש במילוי ריקוטה וצימוקים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בריוש במילוי ריקוטה וצימוקים

בריוש במילוי ריקוטה וצימוקים

(0)
35 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סימונה
לחמניה-עוגה מבצק שמרים עשיר במלית, במתיקות מעודנת של גבינת ריקוטה וצימוקים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
2.5  כוסות
חלב פושר
4  כפות
סוכר לבן
300  גרם
חמאה רכה
4 
ביצה
1  קורט
מלח
600  גרם
גבינת ריקוטה
100  גרם
סוכר לבן
4 
חלמון
2  שקיות
סוכר וניל
50  גרם
קמח לבן
100  גרם
צימוקים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    הכנת הבצק: מניחים את כל החומרים מלבד החלב והמלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את החלב בהדרגה ומעבדים כ-10 דקות, עד לקבלת בצק רך ומבריק.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כ-180 דקות, עד להכפלת הנפח.
  • שלב 5

    0 דקות
    לתפוח על הבצק ולהמתין כ-30 דקות להתפחה נוספת.
  • שלב 6

    0 דקות
    הכנת מלית הריקוטה: מערבבים בקערה את כל רכיבי המלית מלבד הצימוקים.
  • שלב 7

    0 דקות
    הרכבת הבריוש: קורצים גוש קטן של בצק (כדור פינג פונג), לשטח ביד, להניח במרכז כפית גדושה של מלית גבינה, לפזר צימוקים מעל ולסגור.
  • שלב 8

    0 דקות
    להמתין כעשר דקות להתפחה חלקית.
  • שלב 9

    0 דקות
    אופים בתנור בחום 175 מעלות עד שהבריוש משחימים. להגיש פושר.
בריוש במילוי ריקוטה וצימוקים

שלב 1 מתוך 9

הכנת הבצק: מניחים את כל החומרים מלבד החלב והמלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה.

בריוש במילוי ריקוטה וצימוקים

שלב 2 מתוך 9

מוסיפים את החלב בהדרגה ומעבדים כ-10 דקות, עד לקבלת בצק רך ומבריק.

בריוש במילוי ריקוטה וצימוקים

שלב 3 מתוך 9

מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.

בריוש במילוי ריקוטה וצימוקים

שלב 4 מתוך 9

מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כ-180 דקות, עד להכפלת הנפח.

בריוש במילוי ריקוטה וצימוקים

שלב 5 מתוך 9

לתפוח על הבצק ולהמתין כ-30 דקות להתפחה נוספת.

בריוש במילוי ריקוטה וצימוקים

שלב 6 מתוך 9

הכנת מלית הריקוטה: מערבבים בקערה את כל רכיבי המלית מלבד הצימוקים.

בריוש במילוי ריקוטה וצימוקים

שלב 7 מתוך 9

הרכבת הבריוש: קורצים גוש קטן של בצק (כדור פינג פונג), לשטח ביד, להניח במרכז כפית גדושה של מלית גבינה, לפזר צימוקים מעל ולסגור.

בריוש במילוי ריקוטה וצימוקים

שלב 8 מתוך 9

להמתין כעשר דקות להתפחה חלקית.

בריוש במילוי ריקוטה וצימוקים

שלב 9 מתוך 9

אופים בתנור בחום 175 מעלות עד שהבריוש משחימים. להגיש פושר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל צרפתי
  • אחר הצהריים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פרח בריוש במלית קרם מרציפן ותפוחים

    פרח בריוש במלית קרם מרציפן ותפוחים

    120 דקות בינוני
  • בריוש שוקולד מריר

    בריוש שוקולד מריר

    180 דקות בינוני
  • לחמניות בריוש עם נקניקיה

    לחמניות בריוש עם נקניקיה

    150 דקות בינוני
  • חלת בריוש במלית גביניות

    חלת בריוש במלית גביניות

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים