-
שלב 1
0 דקות
מערבבים את הקמח, החלב, המלח, הסוכר והביצים, עד לקבלת תערובת אחידה.
-
שלב 2
0 דקות
מכסים את הבצק במגבת ל-120 דקות.
-
שלב 3
0 דקות
מקמחים את הבצק, מכסים בניילון נצמד, ומתפיחים ל-120 דקות.
-
שלב 4
0 דקות
מוציאים את הבצק, ומחלקים אותו ל-10 חלקים שווים.
-
שלב 5
0 דקות
מערבבים את השוקולד והאגוזים בקערה.
-
שלב 6
0 דקות
משטחים כל חלק לצורת מלבן, מורחים עליו מהמילוי וסוגרים לחצי. כך מסדרים את כולם ומכניסים לתבנית בריוש.
-
שלב 7
0 דקות
מברישים בביצה טרופה, ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות.
-
שלב 8
0 דקות
אופים בתנור 20 דקות, או עד שמזהיב.
בתיאבון!
כתוב ביקורת