דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בריוש שוקולד ואגוזים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בריוש שוקולד ואגוזים

בריוש שוקולד ואגוזים

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: חגית מור
מאפה שמרים אישי עם שוקולד ואגוזים. פשוט ללקק את האצבעות

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1  כפית
מלח
0.5  כוס
סוכר לבן
3 
ביצה
1 
ביצה טרופה
250  גרם
חמאה
0.5  כוס
חלב
150  גרם
ממרח אגוזי לוז
50  גרם
אגוזי פקאן מסוכרים חתוכים דק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את הקמח, החלב, המלח, הסוכר והביצים, עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכסים את הבצק במגבת ל-120 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקמחים את הבצק, מכסים בניילון נצמד, ומתפיחים ל-120 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוציאים את הבצק, ומחלקים אותו ל-10 חלקים שווים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים את השוקולד והאגוזים בקערה.
  • שלב 6

    0 דקות
    משטחים כל חלק לצורת מלבן, מורחים עליו מהמילוי וסוגרים לחצי. כך מסדרים את כולם ומכניסים לתבנית בריוש.
  • שלב 7

    0 דקות
    מברישים בביצה טרופה, ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות.
  • שלב 8

    0 דקות
    אופים בתנור 20 דקות, או עד שמזהיב. בתיאבון!
בריוש שוקולד ואגוזים

שלב 1 מתוך 8

מערבבים את הקמח, החלב, המלח, הסוכר והביצים, עד לקבלת תערובת אחידה.

בריוש שוקולד ואגוזים

שלב 2 מתוך 8

מכסים את הבצק במגבת ל-120 דקות.

בריוש שוקולד ואגוזים

שלב 3 מתוך 8

מקמחים את הבצק, מכסים בניילון נצמד, ומתפיחים ל-120 דקות.

בריוש שוקולד ואגוזים

שלב 4 מתוך 8

מוציאים את הבצק, ומחלקים אותו ל-10 חלקים שווים.

בריוש שוקולד ואגוזים

שלב 5 מתוך 8

מערבבים את השוקולד והאגוזים בקערה.

בריוש שוקולד ואגוזים

שלב 6 מתוך 8

משטחים כל חלק לצורת מלבן, מורחים עליו מהמילוי וסוגרים לחצי. כך מסדרים את כולם ומכניסים לתבנית בריוש.

בריוש שוקולד ואגוזים

שלב 7 מתוך 8

מברישים בביצה טרופה, ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות.

בריוש שוקולד ואגוזים

שלב 8 מתוך 8

אופים בתנור 20 דקות, או עד שמזהיב. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל צרפתי
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פרח בריוש במלית קרם מרציפן ותפוחים

    פרח בריוש במלית קרם מרציפן ותפוחים

    120 דקות בינוני
  • בריוש שוקולד מריר

    בריוש שוקולד מריר

    180 דקות בינוני
  • לחמניות בריוש עם נקניקיה

    לחמניות בריוש עם נקניקיה

    150 דקות בינוני
  • חלת בריוש במלית גביניות

    חלת בריוש במלית גביניות

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים