דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בשר בקר עם ערמונים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בשר בקר עם ערמונים

בשר בקר עם ערמונים

(0)
200 דקות
קל
מתכונאי/ת: דליה כהן
קדירה בבישול איטי וארוך, עד שהבשר רך, מתמסר והרוטב מבריק ועמוס טעמים. לא תאמינו כמה קל להכין

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  קילוגרם
בשר בקר מס 5 טרי
0.25  כוס
שמן קנולה
1  כפית
פלפל שחור
5  קורט
פלפל אנגלי
3  עלים
עלה דפנה
0.25  כפית
תימין
7 
בצל סגול (אפשר בצלים רגילים קטנים)
1  ראש
שום חצוי לחצי
1 
כרישה
1  חבילה
ערמונים
1  כפית
מלח
2  כפות
תרכיז מנגו קפוא
1  כוס
יין אדום
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
1  שקית
אבקה להכנת רוטב צלי כשר לפסח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

200 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את השמן בסיר כבד, סוגרים את הבשר מכל הצדדים היטב על אש גבוהה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מנמיכים את האש, מוסיפים את הפלפל הגרוס, טימין, עלי דפנה ופלפל אנגלי.
  • שלב 3

    0 דקות
    מבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי. במידה וחסרים נוזלים מוסיפים חצי כוס מים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הבצלים, השום, הכרישה, היין ורכז הרימונים. ממשיכים לבשל כשעה נוספת.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את הפפריקה, המלח, רוטב הצלי מעורבב עם חצי כוס מים והערמונים, ומבשלים כרבע שעה נוספת. הרוטב צריך לצאת סמיך ומבריק. בתיאבון!
בשר בקר עם ערמונים

שלב 1 מתוך 5

מחממים את השמן בסיר כבד, סוגרים את הבשר מכל הצדדים היטב על אש גבוהה.

בשר בקר עם ערמונים

שלב 2 מתוך 5

מנמיכים את האש, מוסיפים את הפלפל הגרוס, טימין, עלי דפנה ופלפל אנגלי.

בשר בקר עם ערמונים

שלב 3 מתוך 5

מבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי. במידה וחסרים נוזלים מוסיפים חצי כוס מים.

בשר בקר עם ערמונים

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים את הבצלים, השום, הכרישה, היין ורכז הרימונים. ממשיכים לבשל כשעה נוספת.

בשר בקר עם ערמונים

שלב 5 מתוך 5

מוסיפים את הפפריקה, המלח, רוטב הצלי מעורבב עם חצי כוס מים והערמונים, ומבשלים כרבע שעה נוספת. הרוטב צריך לצאת סמיך ומבריק. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    270 דקות בינוני
  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • לחמעג'ון - מאפה בשר

    לחמעג'ון - מאפה בשר

    120 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים