דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בשר עם כרוב
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בשר עם כרוב

בשר עם כרוב

(0)
200 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רנה אייזנברג
מבשלים בשר ארוכות ולאחר מכן את הכרוב עם תבלינים ורוטב עגבניות. מגישים זה לצד זה

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  ראש
כרוב גדול
2  קילוגרם
בשר בקר חזה (ברוסט) או עגל
1 
עגבנייה גדולה ומרוסקת
2 
גזר
2 
בצל
1  פחית
רסק עגבניות
1  קורט
מלח
1  קורט
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

200 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הבשר במים עד כיסוי כשעתיים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוציאים את הבשר לצלחת ומסננים את מי הבישול.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחזירים כוס אחת ממי הבישול המסוננים לסיר, מוסיפים את הכרוב ואת שאר המוצרים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים ויוצקים עוד כשתי כוסות. מערבבים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 5

    60 דקות
    מבשלים הכול יחד כ-60 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    לאחר שהבשר הצטנן פורסים ומגישים עם הכרוב.
  • שלב 7

    0 דקות
    למי שאוהב אפשר להוסיף פלפל חריף אחד
בשר עם כרוב

שלב 1 מתוך 7

מבשלים את הבשר במים עד כיסוי כשעתיים.

בשר עם כרוב

שלב 2 מתוך 7

מוציאים את הבשר לצלחת ומסננים את מי הבישול.

בשר עם כרוב

שלב 3 מתוך 7

מחזירים כוס אחת ממי הבישול המסוננים לסיר, מוסיפים את הכרוב ואת שאר המוצרים.

בשר עם כרוב

שלב 4 מתוך 7

מערבבים ויוצקים עוד כשתי כוסות. מערבבים ומביאים לרתיחה.

בשר עם כרוב

שלב 5 מתוך 7

מבשלים הכול יחד כ-60 דקות.

בשר עם כרוב

שלב 6 מתוך 7

לאחר שהבשר הצטנן פורסים ומגישים עם הכרוב.

בשר עם כרוב

שלב 7 מתוך 7

למי שאוהב אפשר להוסיף פלפל חריף אחד

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    270 דקות בינוני
  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • לחמעג'ון - מאפה בשר

    לחמעג'ון - מאפה בשר

    120 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים