שמים את הבשר בסיר ויוצקים מים עד כיסוי. מוסיפים בצל, שיני שום, עלי דפנה, פפריקה מתוקה, מלח וגרגירי פלפל שחור. מכסים ומביאים לרתיחה, מקפים את הקצף הנוצר על פני המים.
שלב 2
0 דקות
מנמיכים להבה ומבשלים כ-3 שעות, עד שהבש רך.
שלב 3
0 דקות
מסננים את הבשר ממי הבישול (הציר), מחזירים לסיר ושומרים בצד.
שלב 4
0 דקות
בינתיים מטגנים את הבצל, להוסיף פטריות ולהמשיך לטגן עד שהפטריות מגירות נוזליהן. מעבירים לכלי ושומרים בצד.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים למחבת למחבת את בצלי השלוט ולהוציא לכלי, לטגן מעט עד צריבה קלה. להוציא ולהניח בצד.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים למחבת את תפוחי האדמה ולטגן לגוון זהוב
שלב 7
0 דקות
מסדרים בתבנית את הבשר ומסביב את כל המטוגנים ולפזר גם את שיניי השום
שלב 8
0 דקות
טועמים את מי בישול הבשר, מוסיפים טעמים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומצמצמים מעט על ידי בישול ללא מיכסה.
שלב 9
40 דקות
יוצקים את הרוטב שנוצר לתבנית. מכסים בניר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-40 דקות. מתקבל בשר הבשר רך כחמאה.
שלב 1
מתוך
9
שמים את הבשר בסיר ויוצקים מים עד כיסוי. מוסיפים בצל, שיני שום, עלי דפנה, פפריקה מתוקה, מלח וגרגירי פלפל שחור. מכסים ומביאים לרתיחה, מקפים את הקצף הנוצר על פני המים.
שלב 2
מתוך
9
מנמיכים להבה ומבשלים כ-3 שעות, עד שהבש רך.
שלב 3
מתוך
9
מסננים את הבשר ממי הבישול (הציר), מחזירים לסיר ושומרים בצד.
שלב 4
מתוך
9
בינתיים מטגנים את הבצל, להוסיף פטריות ולהמשיך לטגן עד שהפטריות מגירות נוזליהן. מעבירים לכלי ושומרים בצד.
שלב 5
מתוך
9
מוסיפים למחבת למחבת את בצלי השלוט ולהוציא לכלי, לטגן מעט עד צריבה קלה. להוציא ולהניח בצד.
שלב 6
מתוך
9
מוסיפים למחבת את תפוחי האדמה ולטגן לגוון זהוב
שלב 7
מתוך
9
מסדרים בתבנית את הבשר ומסביב את כל המטוגנים ולפזר גם את שיניי השום
שלב 8
מתוך
9
טועמים את מי בישול הבשר, מוסיפים טעמים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומצמצמים מעט על ידי בישול ללא מיכסה.
שלב 9
מתוך
9
יוצקים את הרוטב שנוצר לתבנית. מכסים בניר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-40 דקות. מתקבל בשר הבשר רך כחמאה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0