דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בשר עם פטריות, בצלי שאלוט ותפוחי אדמה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בשר עם פטריות, בצלי שאלוט ותפוחי אדמה

בשר עם פטריות, בצלי שאלוט ותפוחי אדמה

(0)
255 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: זהבה שומרי
מנה שתמיד מצליחה, כי חוץ מחומרי גלם טובים צריך רק בישול איטי של כמה שעות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  קילוגרם
בשר בקר צלי כתף, מס 5, טרי
1 
בצל
5  שיני
שום או כל המרבה הרי זה משובח
3  עלים
עלה דפנה או 4 למי שאוהב
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
0  לפי הטעם
פלפל לפי הטעם
1 
בצל חתוך לחצי ולפרוסות
1  סלסילה
פטריות שמפיניון קטנות בגודל אחיד ולהשאיר שלם
15 
בצלי שאלוט פרוסים דק
3 
תפוח אדמה חתוכים לקוביות
6  שיני
שום מפורק לשיניים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

255 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את הבשר בסיר ויוצקים מים עד כיסוי. מוסיפים בצל, שיני שום, עלי דפנה, פפריקה מתוקה, מלח וגרגירי פלפל שחור. מכסים ומביאים לרתיחה, מקפים את הקצף הנוצר על פני המים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מנמיכים להבה ומבשלים כ-3 שעות, עד שהבש רך.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסננים את הבשר ממי הבישול (הציר), מחזירים לסיר ושומרים בצד.
  • שלב 4

    0 דקות
    בינתיים מטגנים את הבצל, להוסיף פטריות ולהמשיך לטגן עד שהפטריות מגירות נוזליהן. מעבירים לכלי ושומרים בצד.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים למחבת למחבת את בצלי השלוט ולהוציא לכלי, לטגן מעט עד צריבה קלה. להוציא ולהניח בצד.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים למחבת את תפוחי האדמה ולטגן לגוון זהוב
  • שלב 7

    0 דקות
    מסדרים בתבנית את הבשר ומסביב את כל המטוגנים ולפזר גם את שיניי השום
  • שלב 8

    0 דקות
    טועמים את מי בישול הבשר, מוסיפים טעמים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומצמצמים מעט על ידי בישול ללא מיכסה.
  • שלב 9

    40 דקות
    יוצקים את הרוטב שנוצר לתבנית. מכסים בניר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-40 דקות. מתקבל בשר הבשר רך כחמאה.
בשר עם פטריות, בצלי שאלוט ותפוחי אדמה

שלב 1 מתוך 9

שמים את הבשר בסיר ויוצקים מים עד כיסוי. מוסיפים בצל, שיני שום, עלי דפנה, פפריקה מתוקה, מלח וגרגירי פלפל שחור. מכסים ומביאים לרתיחה, מקפים את הקצף הנוצר על פני המים.

בשר עם פטריות, בצלי שאלוט ותפוחי אדמה

שלב 2 מתוך 9

מנמיכים להבה ומבשלים כ-3 שעות, עד שהבש רך.

בשר עם פטריות, בצלי שאלוט ותפוחי אדמה

שלב 3 מתוך 9

מסננים את הבשר ממי הבישול (הציר), מחזירים לסיר ושומרים בצד.

בשר עם פטריות, בצלי שאלוט ותפוחי אדמה

שלב 4 מתוך 9

בינתיים מטגנים את הבצל, להוסיף פטריות ולהמשיך לטגן עד שהפטריות מגירות נוזליהן. מעבירים לכלי ושומרים בצד.

בשר עם פטריות, בצלי שאלוט ותפוחי אדמה

שלב 5 מתוך 9

מוסיפים למחבת למחבת את בצלי השלוט ולהוציא לכלי, לטגן מעט עד צריבה קלה. להוציא ולהניח בצד.

בשר עם פטריות, בצלי שאלוט ותפוחי אדמה

שלב 6 מתוך 9

מוסיפים למחבת את תפוחי האדמה ולטגן לגוון זהוב

בשר עם פטריות, בצלי שאלוט ותפוחי אדמה

שלב 7 מתוך 9

מסדרים בתבנית את הבשר ומסביב את כל המטוגנים ולפזר גם את שיניי השום

בשר עם פטריות, בצלי שאלוט ותפוחי אדמה

שלב 8 מתוך 9

טועמים את מי בישול הבשר, מוסיפים טעמים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומצמצמים מעט על ידי בישול ללא מיכסה.

בשר עם פטריות, בצלי שאלוט ותפוחי אדמה

שלב 9 מתוך 9

יוצקים את הרוטב שנוצר לתבנית. מכסים בניר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-40 דקות. מתקבל בשר הבשר רך כחמאה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • פליאו
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    270 דקות בינוני
  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • לחמעג'ון - מאפה בשר

    לחמעג'ון - מאפה בשר

    120 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים