המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה טורפים את כל מצרכי המלית.
מניחים 2 עלי פילו אחד על השני על גבי משטח (כל השאר תמיד מכוסים במגבת כדי שלא יתייבשו).
מברישים בשמן זית משני הצדדים.
בעזרת גלגלת או סכין מחלקים את הדף לשניים, מניחים כף מהמלית במרכז כל ריבוע פילו. בעזרת הידיים מכווצים את הפילו לכיוון המרכז וסוגרים למעלה בעזרת הידוק. כך יוצרים מלא מאפים יפים, מניחים על גבי תבנית משומנת.
אופים בתנור שחומם מראש על טורבו 180 מעלות כ-25 דקות או עד שהמאפה זהוב היטב. מצננים ומפזרים אבקת סוכר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2