דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גביניות שמרים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גביניות שמרים

גביניות שמרים

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ויצמן
עוגיות בצק שמרים ממולאות בגבינה, ריח האפייה שלהן משכר והטעם נהדר

רכיבים

מנות 30

המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4.5  כוסות
קמח לבן
0.5  שקית
שמרים
2  כפות
שמרים יבשים
200  גרם
מרגרינה
4  כפות
סוכר לבן
1 
ביצה
2 
חלמון
0.67  גביע
לבן/גיל
0.5  מיכל
שמנת להקצפה צמחית
1  קורט
מלח
1  גביע
גבינה לבנה רכה 9%
250  אונקיות
גבינת טוב טעם
2 
חלמון
6  כפות
סוכר לבן גדושות
3  כפות
קמח לבן גדושות
1  כף
תמצית וניל
0  לפי הטעם
גרידת לימון מגוררת
1  קורט
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    180 דקות
    מכניסים לקערת מערבל את כל חומרי הבצק. מוסיפים בהדרגה את האשל, עד לקבלת בצק אוורירי ורך מאוד, שאינו נדבק לדפנות. משהים במקרר בקערה מכוסה כ-180 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים את חומרי המלית, ומצננים במקרר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחלקים את הבצק לשני חלקים, ומרדדים כל חלק לעלה בעובי כ-1/3 ס"מ, מורחים את מלית הגבינה ומגלגלים לרולדה. פורסים את הרולדה בעזרת סכין משוננת לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ, מניחים את הפרוסות בתבנית, ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח.
  • שלב 4

    25 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, כ-170 מעלות, 25 דקות.
  • שלב 5

    20 דקות
    ניתן למרוח בזיגוג: חצי כוס מים ביחד עם חצי כוס סוכר. מבשלים כ-20 דקות. בתיאבון!
גביניות שמרים

שלב 1 מתוך 5

מכניסים לקערת מערבל את כל חומרי הבצק. מוסיפים בהדרגה את האשל, עד לקבלת בצק אוורירי ורך מאוד, שאינו נדבק לדפנות. משהים במקרר בקערה מכוסה כ-180 דקות.

גביניות שמרים

שלב 2 מתוך 5

מערבבים את חומרי המלית, ומצננים במקרר.

גביניות שמרים

שלב 3 מתוך 5

מחלקים את הבצק לשני חלקים, ומרדדים כל חלק לעלה בעובי כ-1/3 ס"מ, מורחים את מלית הגבינה ומגלגלים לרולדה. פורסים את הרולדה בעזרת סכין משוננת לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ, מניחים את הפרוסות בתבנית, ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח.

גביניות שמרים

שלב 4 מתוך 5

אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, כ-170 מעלות, 25 דקות.

גביניות שמרים

שלב 5 מתוך 5

ניתן למרוח בזיגוג: חצי כוס מים ביחד עם חצי כוס סוכר. מבשלים כ-20 דקות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • עוגות
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • עוגיות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חלת בריוש במלית גביניות

    חלת בריוש במלית גביניות

    60 דקות בינוני
  • גביניות

    גביניות

    100 דקות בינוני
  • גביניות מקמח מלא עם סוכר קנים

    גביניות מקמח מלא עם סוכר קנים

    100 דקות בינוני
  • מיני גביניות מלוחות

    מיני גביניות מלוחות

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים