המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
במחבת גדולה מקפיצים את התפוחים, דבש, סוכר חום, קינמון ומעט גרידת לימון יחד כ-5 דקות על חום גבוה. מניחים בצד עד שהתערובת מתקררת.
מכינים את הקרם: בקערה קטנה מערבבים אינסטנט פודינג וניל, חלמונים וחצי כוס חלב.
בסיר בינוני מחממים את שאר החלב ושמנת מתוקה עד לסף רתיחה. מעבירים חצי כוס מהחלב החם – בעזרת מצקת לקערה עם הפודינג ומערבבים היטב.
מעבירים לסיר את החלב עם הפודינג ומערבבים בחום נמוך עד שמסמיך מעט. מניחים בצד להתקררות.
פותחים את חבילת הבצק ומסירים את הניילון. מגלגלים בחזרה ומהדקים מעט. פורסים לפרוסות בעובי של 1/2 ס"מ. מקבלים תחתיות בצק עגולות.
להרכבת המאפה – בתבנית שקעים מניחים עיגול בצק – מהדקים מעט לדפנות ומוזגים מעט מהקרם. ממלאים את כל השקעים. מניחים על כל מאפה כף מקוביות התפוחים.
מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים כ 15 דקות.
מגישים עם מעט אבקת סוכר מעל וזילופי דבש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0