המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוצצים את שן השום, העגבניות, הפלפל והבצל ושמים בקערה ביחד.
מסירים את הקליפה והגרעין מהאבוקדו וחותכים אותו לקוביות קטנות, מוסיפים אותם לקערה עם שאר המרכיבים.
מערבבים היטב סוחטים פנימה את הלימון השלם, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים במקרר לפחות ל-30 דקות, ואז מגישים עם חטיפים, קרקרים, יחד עם סלטים אחרים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0