דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גולאש בנוסח שלנו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גולאש בנוסח שלנו

גולאש בנוסח שלנו

(1)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מהמטבח של דידי דמרר וג'ודי אקהאוז: גולאש עשיר, קל הכנה, משביע וטעים.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
תפוח אדמה בינוניים, קלופים
1 
בצל גדול, קצוץ דק
3  כפות
שמן קנולה
3  שיני
שום קלופות וקצוצות דק
1  קילוגרם
בשר בקר חתוך לקוביות
1.33  כפיות
פפריקה אדומה מתוקה
0.25  כפית
פלפלת אדומה חריפה
2  כפיות
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
1 
עגבנייה קצוצה דק
1  כף
קמח לבן
2  כפות
שימורי עגבניות
1  קורט
מלח ופלפל שחור
1  קורט
פלפל שחור לפי הטעם
5  כוסות
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את תפוחי האדמה לקוביות קטנות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים בסיר גדול על להבה גבוהה את הבצל עם שמן, עד לקבלת גוון זהוב בהיר, מוסיפים את השום ומערבבים היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את קוביות הבשר וממשיכים לטגן, תוך ערבוב. מוסיפים את תפוחי האדמה החתוכים, פפריקה, פלפלת ואבקת מרק. מערבבים היטב ומטגנים תוך ערבוב כדקה נוספת.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים לסיר עגבנייה קצוצה, קמח, רסק עגבניות, מלח ופלפל.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים היטב ומוסיפים את המים (המים צריכים לכסות את התבשיל). מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומכסים. מבשלים 120 דקות נוספות.
גולאש בנוסח שלנו

שלב 1 מתוך 5

חותכים את תפוחי האדמה לקוביות קטנות.

גולאש בנוסח שלנו

שלב 2 מתוך 5

מטגנים בסיר גדול על להבה גבוהה את הבצל עם שמן, עד לקבלת גוון זהוב בהיר, מוסיפים את השום ומערבבים היטב.

גולאש בנוסח שלנו

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את קוביות הבשר וממשיכים לטגן, תוך ערבוב. מוסיפים את תפוחי האדמה החתוכים, פפריקה, פלפלת ואבקת מרק. מערבבים היטב ומטגנים תוך ערבוב כדקה נוספת.

גולאש בנוסח שלנו

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים לסיר עגבנייה קצוצה, קמח, רסק עגבניות, מלח ופלפל.

גולאש בנוסח שלנו

שלב 5 מתוך 5

מערבבים היטב ומוסיפים את המים (המים צריכים לכסות את התבשיל). מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומכסים. מבשלים 120 דקות נוספות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • גולאש הודו של סבתא

    גולאש הודו של סבתא

    90 דקות בינוני
  • גולאש עגל

    גולאש עגל

    120 דקות בינוני
  • גולאש ושעועית צהובה

    גולאש ושעועית צהובה

    140 דקות בינוני
  • גולאש עם שעועית ברוטב עגבניות

    גולאש עם שעועית ברוטב עגבניות

    180 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים