המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים אבטיח לקוביות לא גדולות, מניחים בקופסה (לא ערימות), מקפיאים עד שהפרי הופך קרח.
חותכים משמשים לרבעים ומקפיאים באותה צורה.
מניחים כמה חתיכות אבטיח ומשמשים קפואים בבלנדר.
מערבלים (אם הבלנדר לא חזק מספיק אפשר להוסיף מעט מים בתחתית. אבל מעט!), עד קבלת מחית פרי קרה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0