דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גלילות חצילים במילוי גבינות של אתוש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גלילות חצילים במילוי גבינות של אתוש

גלילות חצילים במילוי גבינות של אתוש

(0)
35 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אתי עובדיה
מנת פתיחה נהדרת כמעט לכל ארוחה.

רכיבים

מנות 15

המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
פנים של חציל מוארכים, בגודל בינוני
0.5  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
2 
ביצה טרופות
0.5  כוס
שמן קנולה
100  גרם
גבינת ריקוטה
200  גרם
גבינת מוצרלה מגוררת
100  גרם
גבינת פטה / בולגרית
100  גרם
פטריות שמפיניון פרוסות דק
0  לפי הטעם
מלח
2  כוסות
רוטבעגבניות לבישול פסטה
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    פורסים את החצילים לאורכם, לפרוסות אחידות, 5-6 פרוסות מכל חציל.
  • שלב 2

    0 דקות
    טובלים את החצילים בקמח, בביצים הטרופות, ואחר כך בפירורי הלחם.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים קלות את החצילים משני הצדדים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים את כל הגבינות בקערה אחת, מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים כף מתערובת הגבינות בקצה אחד של פרוסת חציל ומגלגלים את הפרוסה סביב המלית.
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים עם התפר כלפי מטה בתבנית אפייה.
  • שלב 7

    0 דקות
    אופים את הגלילות בתנור, בחום בינוני, במשך כ-15 דקות .
  • שלב 8

    0 דקות
    יוצקים רוטב עגבניות על כל מנה.
  • שלב 9

    0 דקות
    מגישים חם.
גלילות חצילים במילוי גבינות של אתוש

שלב 1 מתוך 9

פורסים את החצילים לאורכם, לפרוסות אחידות, 5-6 פרוסות מכל חציל.

גלילות חצילים במילוי גבינות של אתוש

שלב 2 מתוך 9

טובלים את החצילים בקמח, בביצים הטרופות, ואחר כך בפירורי הלחם.

גלילות חצילים במילוי גבינות של אתוש

שלב 3 מתוך 9

מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים קלות את החצילים משני הצדדים.

גלילות חצילים במילוי גבינות של אתוש

שלב 4 מתוך 9

מערבבים את כל הגבינות בקערה אחת, מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.

גלילות חצילים במילוי גבינות של אתוש

שלב 5 מתוך 9

מניחים כף מתערובת הגבינות בקצה אחד של פרוסת חציל ומגלגלים את הפרוסה סביב המלית.

גלילות חצילים במילוי גבינות של אתוש

שלב 6 מתוך 9

מניחים עם התפר כלפי מטה בתבנית אפייה.

גלילות חצילים במילוי גבינות של אתוש

שלב 7 מתוך 9

אופים את הגלילות בתנור, בחום בינוני, במשך כ-15 דקות .

גלילות חצילים במילוי גבינות של אתוש

שלב 8 מתוך 9

יוצקים רוטב עגבניות על כל מנה.

גלילות חצילים במילוי גבינות של אתוש

שלב 9 מתוך 9

מגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • גלילות חזה עוף במילוי פתיתים, חמוציות וצנוברים

    גלילות חזה עוף במילוי פתיתים, חמוציות וצנוברים

    45 דקות קל
  • גלילות חזה עוף ממולאות פטריות

    גלילות חזה עוף ממולאות פטריות

    100 דקות מאתגר
  • גלילות תמרים

    גלילות תמרים

    60 דקות בינוני
  • גלילות חצילים וגבינה ברוטב עגבניות

    גלילות חצילים וגבינה ברוטב עגבניות

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים