לשים בסיר רחב מים עד גובה 1/4 מהסיר, צרור פטרוזיליה קשורה עם חוט, פלפל שחור שלם, 4 כפות סוכר, מלח, בצל, גזרים וראש של דג (אפשר גם לשים את העצמות) ולהביא לרתיחה.
שלב 5
0 דקות
להוציא את ראש הדג, הפטרוזיליה, הבצל והגזר ולהניח בצד.
שלב 6
0 דקות
ליצור קציצות מתערובת הדג ולהניח במים הרותחים.
שלב 7
90 דקות
לבשל על אש קטנה 90 דקות, בלי לגעת.
שלב 8
40 דקות
לכבות את האש ולהניח בצד לקירור במשך 40 דקות.
שלב 9
0 דקות
לנער את הסיר, כדי שהקציצות לא ידבקו.
שלב 10
0 דקות
להוציא מהסיר, לסדר במגש ולהניח על כל אחד פרוסת גזר מעל.
שלב 1
מתוך
10
לטחון קרפיון, בורי ומרלוזה ביחד ולהעביר לקערה.
שלב 2
מתוך
10
להוסיף סוכר, ביצים, מי סודה, מלח, פלפל וקמח מצה.
שלב 3
מתוך
10
לערבב ביחד ולהניח 30 דקות במקרר.
שלב 4
מתוך
10
לשים בסיר רחב מים עד גובה 1/4 מהסיר, צרור פטרוזיליה קשורה עם חוט, פלפל שחור שלם, 4 כפות סוכר, מלח, בצל, גזרים וראש של דג (אפשר גם לשים את העצמות) ולהביא לרתיחה.
שלב 5
מתוך
10
להוציא את ראש הדג, הפטרוזיליה, הבצל והגזר ולהניח בצד.
שלב 6
מתוך
10
ליצור קציצות מתערובת הדג ולהניח במים הרותחים.
שלב 7
מתוך
10
לבשל על אש קטנה 90 דקות, בלי לגעת.
שלב 8
מתוך
10
לכבות את האש ולהניח בצד לקירור במשך 40 דקות.
שלב 9
מתוך
10
לנער את הסיר, כדי שהקציצות לא ידבקו.
שלב 10
מתוך
10
להוציא מהסיר, לסדר במגש ולהניח על כל אחד פרוסת גזר מעל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0