דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גפילטע פיש מכמה סוגי דגים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גפילטע פיש מכמה סוגי דגים

גפילטע פיש מכמה סוגי דגים

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Karina Spalter
דגי בורי, קרפיון ומרלוזה טחונים יחדיו, יוצרים את קציצות הגפילטע פיש החגיגיות והביתיות שכולנו מכירים.

רכיבים

מנות 15

המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
דג קרפיון
0.5  קילוגרם
דג ים
0.5  קילוגרם
דג מרלוזה
3 
ביצה
8  כפות
סוכר לבן
4  כפות
קמח מצה
0  לפי הטעם
מי סודה
1 
בצל פרוס
0  לפי הטעם
שום
1  זר
פטרוזיליה
4 
פלפל שחור שלמים
2 
גזרים פרוסים
0  לפי הטעם
מלח גס
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לטחון קרפיון, בורי ומרלוזה ביחד ולהעביר לקערה.
  • שלב 2

    0 דקות
    להוסיף סוכר, ביצים, מי סודה, מלח, פלפל וקמח מצה.
  • שלב 3

    30 דקות
    לערבב ביחד ולהניח 30 דקות במקרר.
  • שלב 4

    0 דקות
    לשים בסיר רחב מים עד גובה 1/4 מהסיר, צרור פטרוזיליה קשורה עם חוט, פלפל שחור שלם, 4 כפות סוכר, מלח, בצל, גזרים וראש של דג (אפשר גם לשים את העצמות) ולהביא לרתיחה.
  • שלב 5

    0 דקות
    להוציא את ראש הדג, הפטרוזיליה, הבצל והגזר ולהניח בצד.
  • שלב 6

    0 דקות
    ליצור קציצות מתערובת הדג ולהניח במים הרותחים.
  • שלב 7

    90 דקות
    לבשל על אש קטנה 90 דקות, בלי לגעת.
  • שלב 8

    40 דקות
    לכבות את האש ולהניח בצד לקירור במשך 40 דקות.
  • שלב 9

    0 דקות
    לנער את הסיר, כדי שהקציצות לא ידבקו.
  • שלב 10

    0 דקות
    להוציא מהסיר, לסדר במגש ולהניח על כל אחד פרוסת גזר מעל.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • דגים
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • גפילטע פיש (קציצות דגים) כשר לפסח

    גפילטע פיש (קציצות דגים) כשר לפסח

    240 דקות בינוני
  • גפילטע פיש- קציצות דג קרפיון

    גפילטע פיש- קציצות דג קרפיון

    120 דקות בינוני
  • גפילטע פיש (קציצות דגים) לראש השנה

    גפילטע פיש (קציצות דגים) לראש השנה

    240 דקות מאתגר
  • גפילטע פיש סגול עם סלק

    גפילטע פיש סגול עם סלק

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים