דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גפילטע פיש מסורתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גפילטע פיש מסורתי

גפילטע פיש מסורתי

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
גפליטע פיש קלאסי וחגיגי, שנהוג להגיש בשולחן החג בראש השנה ובפסח, לצד חזרת חריפה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
דג קרפיון נקי מעצמות
2 
בצל בינוניים
2 
ביצה קשות
2 
ביצה רכות
0.33  כוס
קמח מצה או יותר לפי הצורך
0.25  כפית
פלפל שחור טחון
0.25  כפית
מלח
2  כפות
סוכר לבן
3  ליטר
מים
2 
בצל חתוכים לרצועות
3 
גזר שטופים וחתוכים לעיגולים
3  כפות
סוכר לבן
1  כפית
מלח
0.25  כפית
פלפל לבן לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    טוחנים היטב את הדג עם הביצים הקשות. לתערובת מוסיפים שתי ביצים, קמח מצה, סוכר, מלח, פלפל ובצלים קצוצים ומערבבים את הבלילה היטב.
  • שלב 2

    0 דקות
    לאחר שמתקבלת עיסה אחידה מכינים קציצות בגודל של 8 ס"מ.
  • שלב 3

    90 דקות
    בסיר מביאים לרתיחה את כל מרכיבי הציר. מוסיפים לציר את הקציצות בעדינות וממשיכים לבשל 90 דקות על אש נמוכה.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר הבישול מניחים בצד להתקרר ומעבירים למקרר בכלי מכוסה למשך לילה שלם.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגישים כל קציצה עם מעט מהג'ל שנוצר מהציר ופרוסת גזר.
גפילטע פיש מסורתי

שלב 1 מתוך 5

טוחנים היטב את הדג עם הביצים הקשות. לתערובת מוסיפים שתי ביצים, קמח מצה, סוכר, מלח, פלפל ובצלים קצוצים ומערבבים את הבלילה היטב.

גפילטע פיש מסורתי

שלב 2 מתוך 5

לאחר שמתקבלת עיסה אחידה מכינים קציצות בגודל של 8 ס"מ.

גפילטע פיש מסורתי

שלב 3 מתוך 5

בסיר מביאים לרתיחה את כל מרכיבי הציר. מוסיפים לציר את הקציצות בעדינות וממשיכים לבשל 90 דקות על אש נמוכה.

גפילטע פיש מסורתי

שלב 4 מתוך 5

לאחר הבישול מניחים בצד להתקרר ומעבירים למקרר בכלי מכוסה למשך לילה שלם.

גפילטע פיש מסורתי

שלב 5 מתוך 5

מגישים כל קציצה עם מעט מהג'ל שנוצר מהציר ופרוסת גזר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • דגים
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • גפילטע פיש (קציצות דגים) כשר לפסח

    גפילטע פיש (קציצות דגים) כשר לפסח

    240 דקות בינוני
  • גפילטע פיש- קציצות דג קרפיון

    גפילטע פיש- קציצות דג קרפיון

    120 דקות בינוני
  • גפילטע פיש (קציצות דגים) לראש השנה

    גפילטע פיש (קציצות דגים) לראש השנה

    240 דקות מאתגר
  • גפילטע פיש סגול עם סלק

    גפילטע פיש סגול עם סלק

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים