מנמיכים את האש, מוסיפים את האידרה ואת הראש שישקעו בתחתית הסיר. מעליהם מניחים את פרוסות הדג ולבסוף מכניסים את קציצות הדג לציר המתבשל.
שלב 6
45 דקות
מבשלים 45 דקות, מסירים מהאש ומקררים מעט.
שלב 7
0 דקות
מתחילים בעדינות בהפרדת הקציצות. בעזרת 2 כפות עץ מעבירים את הקציצות לכלי הגשה, לאחר מכן מעבירים את הפרוסות, מסננים מעל את הנוזל ומקשטים בפרוסות הגזר המבושל.
שלב 8
0 דקות
מקררים במקרר למשך 12 שעות לפחות.
שלב 9
0 דקות
מגישים עם הרבה חזרת.
שלב 1
מתוך
9
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות ומניחים בצד שהטעמים יספגו. יוצרים קציצות בידיים רטובות.
שלב 2
מתוך
9
שוטפים היטב את פרוסות הדג, מסדרים על מגש, מפזרים מעל מלח גס ומניחים בצד.
מנמיכים את האש, מוסיפים את האידרה ואת הראש שישקעו בתחתית הסיר. מעליהם מניחים את פרוסות הדג ולבסוף מכניסים את קציצות הדג לציר המתבשל.
שלב 6
מתוך
9
מבשלים 45 דקות, מסירים מהאש ומקררים מעט.
שלב 7
מתוך
9
מתחילים בעדינות בהפרדת הקציצות. בעזרת 2 כפות עץ מעבירים את הקציצות לכלי הגשה, לאחר מכן מעבירים את הפרוסות, מסננים מעל את הנוזל ומקשטים בפרוסות הגזר המבושל.
שלב 8
מתוך
9
מקררים במקרר למשך 12 שעות לפחות.
שלב 9
מתוך
9
מגישים עם הרבה חזרת.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0