המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-190 מעלות.
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים מעט.
בסיר מניחים מעט חמאה ואת השום הכתוש ומטגנים מעט. מוסיפים שמנת מתוקה ותבלינים (ללא אגוז המוסקט). מבשלים 5 דקות לאיחוד הטעמים.
מסדרים שכבה של תפוח אדמה בתבנית, מעל יוצקים חלק מהשמנת המתובלת ומפזרים פרמזן ואגוז מוסקט.
ממשיכים לסדרת את השכבות באותו אופן, עד למעלה (כ-4 שכבות).
מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור ל-50 דקות, עד לריכוך.
מסירים את רדיד האלומיניום ומכניסים שוב לתנור להשחמה, לעוד 20 דקות, עד להזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0