המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מפשירים את הדגים וחותכים כל פילה ל-3 חלקים.
מכינים בצלוחית נפרדת תערובת מביצים, תבלינים, מרק עוף, ומערבבים היטב.
טובלים כל חתיכה של פילה בתערובת שהכנו.
מכניסים לפירורי הלחם, ואח"כ מטגנים מעט משני הצדדים.
את החתיכות המטוגנות של הדגים מסדרים בתבנית פיירקס.
במחבת נפרדת: מטגנים גזר מגורד ובצל חתוך. מוסיפים מרק עוף ומלח.
לאחר מספר דקות מוסיפים מים כך שיכסו את מה שטיגנו, ומוסיפים קטשופ. מניחים את התערובת מעל הדגים בפיירקס.
מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור אפייה לחצי שעה.
לאחר מכן מורידים את הנייר אלומיניום ומשאירים עוד חמש דקות נוספות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0