דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דגים חריפים לשבת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דגים חריפים לשבת

דגים חריפים לשבת

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ענת כהן
מתכון צפון אפריקאי מסורתי לדג מבושל ברוטב אדום חריף עם הרבה כוסברה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6  נתחי
דג מושט (אמנון)
2 
פלפל אדום פרוסים לרצועות
2 
פלפל ירוק פרוסים לטבעות
6  שיני
שום פרוסות
0.5  זר
כוסברה קצוצה, או לפי הטעם, רצוי הרבה
0.75  כוס
שמן קנולה
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
מלח
1  כוס
מים
1  פחית
רסק עגבניות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את הדגים בקערה עם מים עם כ-2 כפות מלח לחצי שעה. לאחר שהדגים היו במים כחצי שעה שוטפים אותם ומניחים בצד.
  • שלב 2

    0 דקות
    לוקחים סיר רחב נמוך שמתאים ל-6 מנות ומטגנים את הפלפלים האדומים, הפלפלים החריפים, השום והרסק ואז מוסיפים את הדגים.
  • שלב 3

    0 דקות
    שמים בקערה את השמן, הפפריקה והמלח, מערבבים ושופכים על הדגים. לאחר מכן שמים את הכוסברה וממלאים מים עד לכיסוי הדגים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מבשלים על על אש קטנה עד שהמים רותחים והדג מחליף את צבעו ללבן. מנערים קצת מצד לצד ולאחר כ-20 דקות מכבים את האש ומכסים את הסיר.
דגים חריפים לשבת

שלב 1 מתוך 4

שמים את הדגים בקערה עם מים עם כ-2 כפות מלח לחצי שעה. לאחר שהדגים היו במים כחצי שעה שוטפים אותם ומניחים בצד.

דגים חריפים לשבת

שלב 2 מתוך 4

לוקחים סיר רחב נמוך שמתאים ל-6 מנות ומטגנים את הפלפלים האדומים, הפלפלים החריפים, השום והרסק ואז מוסיפים את הדגים.

דגים חריפים לשבת

שלב 3 מתוך 4

שמים בקערה את השמן, הפפריקה והמלח, מערבבים ושופכים על הדגים. לאחר מכן שמים את הכוסברה וממלאים מים עד לכיסוי הדגים.

דגים חריפים לשבת

שלב 4 מתוך 4

מבשלים על על אש קטנה עד שהמים רותחים והדג מחליף את צבעו ללבן. מנערים קצת מצד לצד ולאחר כ-20 דקות מכבים את האש ומכסים את הסיר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • ידידותי לקטו
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • עסידה- מתכון דגים חורפי שעובר במשפחה

    עסידה- מתכון דגים חורפי שעובר במשפחה

    60 דקות קל
  • לזניה דגים ושמנת

    לזניה דגים ושמנת

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים