דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג קוד (בקלה) ברוטב פטרוזיליה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג קוד (בקלה) ברוטב פטרוזיליה

דג קוד (בקלה) ברוטב פטרוזיליה

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
ארוחה מלאה ודשנה של דג בתנור עם הרבה ירקות ורוטב
Buy Now

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
750  גרם
פילה קוד ללא העור
3  כפות
לימון
1  כפית
מלח גס
1  זר
פטרוזיליה רחוצה וקצוצה גס
2  כפות
שמן זית
1  כף
מים
1  כף
לימון
0  לפי הטעם
מלח גס
0  לפי הטעם
פלפל שחור גרוס
4 
תפוח אדמה בינוניים
1 
גזר גדול
1 
לפת
0.5  זר
סלרי
1 
כרישה
2  כוסות
מים
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
1  כף
שמן זית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטפטפים מעט מיץ לימון משני צדי הדג, מפזרים מעט מלח ומשהים כחצי שעה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מרסקים במעבד מזון את הפטרוזיליה, השמן, המים, מיץ הלימון, המלח והפלפל.
  • שלב 3

    0 דקות
    קולפים את תפוחי האדמה, הגזר, הלפת והסלרי וחותכים את הירקות לקוביות בגודל 1.5 ס"מ על 1.5 ס"מ. שוטפים היטב את הכרישה ופורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מרתיחים את המים עם אבקת המרק ומוסיפים את קוביות תפוחי האדמה. מבשלים עשר דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים את שאר ירקות השורש החתוכים לקוביות ומבשלים יחד עוד חמש דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוסיפים את פרוסות הכרישה ומבשלים עוד חמש דקות.
  • שלב 8

    0 דקות
    בעוד הירקות מתבשלים, חותכים את הדג למנות ומניחים בתבנית משומנת, אופים בתנור כשמונה דקות.
  • שלב 9

    0 דקות
    שמים כף גדושה רוטב פטרוזיליה על כל נתח דג וממשיכים לאפות עוד כחמש דקות, עד שהדג אפוי כראוי (אפשר לבדוק בעזרת מזלג).
  • שלב 10

    0 דקות
    מניחים את הדגים על צלחת הגשה מחוממת, בתוספת הירקות המבושלים. יוצקים מעט ממי בישול הירקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פילה דג בחמאה ויין לבן

    פילה דג בחמאה ויין לבן

    15 דקות בינוני
  • פאייה של דגים

    פאייה של דגים

    75 דקות בינוני
  • דגים מטוגנים ברוטב שרמולה

    דגים מטוגנים ברוטב שרמולה

    60 דקות בינוני
  • דג סול ממולא

    דג סול ממולא

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים