המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים את הדלורית, הסלק והבצל לפרוסות דקות (אפשר להיעזר במנדולינה).
מעבירים לקערה, מוסיפים את השום החצוי ומזליפים מעל הכל שמן זית.
מתבלים במלח, פלפל שחור, טימין ואבקת תיבול לירקות.
מערבבים הכל יחד ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד שהירקות מתרככים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0