קוצצים את הבצל. חותכים לקוביות קטנות את הבטטה, הגזר והדלורית.
שלב 2
0 דקות
מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שהוא הופך לשקוף. מוסיפים את הבטטה, הגזר
והדלורית ומטגנים כ-5 דקות, עד שהירקות מתרככים מעט.
שלב 3
0 דקות
מוציאים את הירקות מהסיר וטוחנים את מחציתם למחית חלקה במעבד מזון. שומרים בצד.
שלב 4
0 דקות
שמים את החמאה והאורז בסיר שבו טיגנו את הירקות ומטגנים 2 דק'. מוסיפים את היין ומבשלים דקה - שתיים, תוך כדי ערבוב.
שלב 5
10 דקות
מוסיפים מצקת מציר הירקות (ניתן להמיר גם במים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומבשלים על אש בינונית - גבוהה, תוך כדי ערבוב, עד שהנוזלים נספגים באורז. ברגע שהנוזלים נספגים מוסיפים מצקת נוספת וממשיכים לערבב, עד שהם נספגים.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים לסיר את מחית הירקות ואת קוביות הירקות ומערבבים.
שלב 7
0 דקות
מוסיפים מצקת נוספת של נוזלים ומבשלים, תוך ערבוב, עד שהנוזלים נספגים באורז והאורז כמעט מוכן. בסך הכל נמשך בישול האורז 30 דקות. ייתכן שתצטרכו להוסיף מצקת נוספת כדי שיתבשל עד לריכוך.
שלב 8
0 דקות
מוסיפים לסיר את החלב והשמנת ומבשלים עוד 30 דקות . טועמים ומתקנים תיבול, אם צריך.
שלב 9
0 דקות
מכבים את האש, מוסיפים את גבינת הפרמזן וגם כמה עלי בזיליקום, אם רוצים. מערבבים ומגישים מיד.
שלב 1
מתוך
9
קוצצים את הבצל. חותכים לקוביות קטנות את הבטטה, הגזר והדלורית.
שלב 2
מתוך
9
מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שהוא הופך לשקוף. מוסיפים את הבטטה, הגזר
והדלורית ומטגנים כ-5 דקות, עד שהירקות מתרככים מעט.
שלב 3
מתוך
9
מוציאים את הירקות מהסיר וטוחנים את מחציתם למחית חלקה במעבד מזון. שומרים בצד.
שלב 4
מתוך
9
שמים את החמאה והאורז בסיר שבו טיגנו את הירקות ומטגנים 2 דק'. מוסיפים את היין ומבשלים דקה - שתיים, תוך כדי ערבוב.
שלב 5
מתוך
9
מוסיפים מצקת מציר הירקות (ניתן להמיר גם במים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומבשלים על אש בינונית - גבוהה, תוך כדי ערבוב, עד שהנוזלים נספגים באורז. ברגע שהנוזלים נספגים מוסיפים מצקת נוספת וממשיכים לערבב, עד שהם נספגים.
שלב 6
מתוך
9
מוסיפים לסיר את מחית הירקות ואת קוביות הירקות ומערבבים.
שלב 7
מתוך
9
מוסיפים מצקת נוספת של נוזלים ומבשלים, תוך ערבוב, עד שהנוזלים נספגים באורז והאורז כמעט מוכן. בסך הכל נמשך בישול האורז 30 דקות. ייתכן שתצטרכו להוסיף מצקת נוספת כדי שיתבשל עד לריכוך.
שלב 8
מתוך
9
מוסיפים לסיר את החלב והשמנת ומבשלים עוד 30 דקות . טועמים ומתקנים תיבול, אם צריך.
שלב 9
מתוך
9
מכבים את האש, מוסיפים את גבינת הפרמזן וגם כמה עלי בזיליקום, אם רוצים. מערבבים ומגישים מיד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0