דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חיתוכיות שוקולד ופירורים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חיתוכיות שוקולד ופירורים

חיתוכיות שוקולד ופירורים

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: נאור מדמוני
זהירות ממכר: שכבות של בצק וריבה שקשה להפסיק לאכול

רכיבים

מנות 16

המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2.5  כוסות
קמח לבן
2  כפות
קמח לבן
1  שקית
אבקת אפייה
0.75  כוס
סוכר לבן
1  כף
סוכר לבן
4 
חלמון בטמפרטורת החדר
150  גרם
חמאה או מרגרינה רכה, בטמפרטורת החדר
0.25  כוס
שמן קנולה
0.5  כפית
תמצית וניל
1 
גרידת לימון מגוררת
0.25  כוס
אגוזי לוז קלויים וקצוצים (לא חובה)
2  כפות
סוכר חום
0.33  כוס
סוכר לבן
3  כפות
קקאו
4 
חלמון בטמפרטורת החדר
1  טיפה
מלח
0.5  כפית
תמצית וניל
5  כפות
ריבה רצוי מסוג פובידל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    הכנת הבצק: שמים בקערה או בקערת המערבל 2.5 כוסות קמח, אבקת האפייה, 3/4 כוס סוכר, החלמונים, החמאה או המרגרינה, השמן, תמצית הווניל וקליפת הלימון - עד שמתקבל בצק אחיד ורך הנפרד מהדפנות.
  • שלב 2

    0 דקות
    משטחים 3/4 מכמות הבצק, בעזרת כפות הידיים בתחתית התבנית.
  • שלב 3

    30 דקות
    מאחסנים במקרר 30 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים לרבע בצק הנותר את האגוזים, כף הסוכר שנותרה, 2 כפות הקמח ואת 2 כפות הסוכר החום.
  • שלב 5

    0 דקות
    לשים עד שמתקבלים פירורים בינוניים.
  • שלב 6

    0 דקות
    משמנים את התבנית.
  • שלב 7

    0 דקות
    מעבירים את הפירורים לקערה קטנה ומאחסנים במקרר.
  • שלב 8

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום בינוני 180 מעלות.
  • שלב 9

    0 דקות
    שמים את הסוכר ואת אבקת הקקאו בקערית, ומערבבים.
  • שלב 10

    2 דקות
    שמים את החלבונים, המלח, ותמצית הווניל בקערה ומקציפים במהירות גבוהה כ-2 דקות, עד שמתחיל להיווצר קצף.
  • שלב 11

    0 דקות
    מוסיפים בהדרגה את תערובת הקקאו כדקה עד לקבלת קצף רך.
  • שלב 12

    0 דקות
    הרכבת העוגה: מורחים את הריבה על שכבת הבצק שבתבנית. משאירים בצדדים שוליים נקיים ברוחב 1 ס"מ.
  • שלב 13

    0 דקות
    מורחים מעל שכבת הריבה את קצף השוקלד ומשאירים שוליים נקיים.
  • שלב 14

    0 דקות
    זורים מעל הקצף את פירורי הבצק הקרים.
  • שלב 15

    25 דקות
    מכניסים לתנור ואופים 25 דקות, עד שפירורי הבצק מזהיבים.
  • שלב 16

    0 דקות
    מוציאים מהתנור ומצננים מעט.
  • שלב 17

    0 דקות
    חותכים לריבועים או מעויינים ומצננים לגמרי.
  • שלב 18

    0 דקות
    מאחסנים בכלי אטום עד להגשה. בתיאבון!
חיתוכיות שוקולד ופירורים

שלב 1 מתוך 18

הכנת הבצק: שמים בקערה או בקערת המערבל 2.5 כוסות קמח, אבקת האפייה, 3/4 כוס סוכר, החלמונים, החמאה או המרגרינה, השמן, תמצית הווניל וקליפת הלימון - עד שמתקבל בצק אחיד ורך הנפרד מהדפנות.

חיתוכיות שוקולד ופירורים

שלב 2 מתוך 18

משטחים 3/4 מכמות הבצק, בעזרת כפות הידיים בתחתית התבנית.

חיתוכיות שוקולד ופירורים

שלב 3 מתוך 18

מאחסנים במקרר 30 דקות.

חיתוכיות שוקולד ופירורים

שלב 4 מתוך 18

מוסיפים לרבע בצק הנותר את האגוזים, כף הסוכר שנותרה, 2 כפות הקמח ואת 2 כפות הסוכר החום.

חיתוכיות שוקולד ופירורים

שלב 5 מתוך 18

לשים עד שמתקבלים פירורים בינוניים.

חיתוכיות שוקולד ופירורים

שלב 6 מתוך 18

משמנים את התבנית.

חיתוכיות שוקולד ופירורים

שלב 7 מתוך 18

מעבירים את הפירורים לקערה קטנה ומאחסנים במקרר.

חיתוכיות שוקולד ופירורים

שלב 8 מתוך 18

מחממים את התנור לחום בינוני 180 מעלות.

חיתוכיות שוקולד ופירורים

שלב 9 מתוך 18

שמים את הסוכר ואת אבקת הקקאו בקערית, ומערבבים.

חיתוכיות שוקולד ופירורים

שלב 10 מתוך 18

שמים את החלבונים, המלח, ותמצית הווניל בקערה ומקציפים במהירות גבוהה כ-2 דקות, עד שמתחיל להיווצר קצף.

חיתוכיות שוקולד ופירורים

שלב 11 מתוך 18

מוסיפים בהדרגה את תערובת הקקאו כדקה עד לקבלת קצף רך.

חיתוכיות שוקולד ופירורים

שלב 12 מתוך 18

הרכבת העוגה: מורחים את הריבה על שכבת הבצק שבתבנית. משאירים בצדדים שוליים נקיים ברוחב 1 ס"מ.

חיתוכיות שוקולד ופירורים

שלב 13 מתוך 18

מורחים מעל שכבת הריבה את קצף השוקלד ומשאירים שוליים נקיים.

חיתוכיות שוקולד ופירורים

שלב 14 מתוך 18

זורים מעל הקצף את פירורי הבצק הקרים.

חיתוכיות שוקולד ופירורים

שלב 15 מתוך 18

מכניסים לתנור ואופים 25 דקות, עד שפירורי הבצק מזהיבים.

חיתוכיות שוקולד ופירורים

שלב 16 מתוך 18

מוציאים מהתנור ומצננים מעט.

חיתוכיות שוקולד ופירורים

שלב 17 מתוך 18

חותכים לריבועים או מעויינים ומצננים לגמרי.

חיתוכיות שוקולד ופירורים

שלב 18 מתוך 18

מאחסנים בכלי אטום עד להגשה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • עוגיות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • יום הולדת
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חיתוכיות ריבה אליפות

    חיתוכיות ריבה אליפות

    40 דקות קל
  • חיתוכיות ריבה ופירורים

    חיתוכיות ריבה ופירורים

    30 דקות קל
  • חיתוכיות שוקולד צ'יפס

    חיתוכיות שוקולד צ'יפס

    40 דקות בינוני
  • חיתוכיות עוגת גבינה ובייגלה

    חיתוכיות עוגת גבינה ובייגלה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים