המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.
לשים את כל חומרי הבצק בקערת מיקסר עם וו לישה כ-10 דקות לקבלת בצק רך ומעט דביק.
עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים כ-120 דקות עד להכפלת הנפח.
מניחים את הבצק על משטח מקומח, חוצים אותו ומחלקים כל מחצית ל-3 חלקים. מגלגלים כל חלק לנקניק ארוך בקוטר 4 ס"מ וקולעים מכל 3 נקניקים חלה (סה"כ 2 חלות).
מניחים את החלות בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים במגבת ומתפיחים כ-30 דקות רק עד שהבצק מתחיל להתרומם חזרה.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מברישים את החלות בביצה טרופה.
אופים כ-30 דקות עד שהחלות מזהיבות ואפויות.
בינתיים מביאים לרתיחה דבש ומים בסיר קטן.
מצפים את החלות בסירופ הדבש החם בעודן חמות ומצננים לפני ההגשה.
לגיוון: מפזרים על הדבש החם שבבי שקדים קלויים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0