-
שלב 1
10 דקות
בקערת המיקסר מניחים את כל מרכיבי הבצק ולשים 10 דקות, עד לקבלת בצק רך ומעט דביק.
-
שלב 2
0 דקות
עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים כשעה, עד הכפלת הנפח.
-
שלב 3
0 דקות
מוציאים את הבצק למשטח מקומח וחובטים בו קלות להוצאת אויר.
-
שלב 4
0 דקות
חוצים את הבצק ומחלקים כל חצי ל-3 נקניקים בקוטר 4 ס"מ וקולעים לשתי צמות.
-
שלב 5
0 דקות
מניחים את החלות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
-
שלב 6
30 דקות
מכסים את החלות במגבת ומתפיחים כ-30 דקות, רק עד שהבצק מתחיל להתרומם חזרה.
(לא להגזים עם ההתפחה השנייה אחרת החלות יתעוותו ויקרעו באפייה).
-
שלב 7
0 דקות
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
-
שלב 8
30 דקות
מורחים את פני החלות בביצה טרופה ואופים כ-30-35 דקות, עד שהחלות מזהיבות.
-
שלב 9
0 דקות
בסיר קטן מביאים לרתיחה את מרכיבי הציפוי.
-
שלב 10
0 דקות
בעוד החלה חמה מברישים עליה את הסירופ.
כתוב ביקורת