דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חמין חיטה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חמין חיטה

חמין חיטה

(1)
500 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טל לקטוש
לא תאמינו כמה קל להכין חמין משובח, שחום, נימוח ומפנק. הנה מתכון פשוט שימלא את הבית בניחוחות של שבת

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
צווארי עוף הודו
1 
בצל
3  שיני
שום
5 
תפוח אדמה בינוניים קלופים
5 
ביצה
1.5  כוסות
חיטה תפוחה
0.5  כפית
פלפל שחור
1  כפית
חוויאג'
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
2  כפות
מרק טעם עוף ר.טבעיים
2  עלים
עלה דפנה
4  כפות
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

500 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    קוצצים את הבצל והשום ומטגנים בשמן עד תחילת הזהבה. מוסיפים את הגרונות עד לסגירתם מכל הצדדים. *ניתן להמיר את שמן הקנולה בשמן זית, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 2

    0 דקות
    שוטפים את החיטה במסננת, מוסיפים לסיר ומערבבים. יוצקים לסיר במים פושרים כמעט עד הסוף.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את תפוחי האדמה, הביצים והתבלינים- מערבבים ובודקים תיבול (שלא מלוח מדי או תפל).
  • שלב 4

    0 דקות
    בשלב זה ניתן להוסיף גם כדורי קובה גדולים ממולאות בשר.
  • שלב 5

    0 דקות
    מביאים לרתיחה, מכסים עם מכסה אטום ומכניסים לתנור בחום של 100 מעלות ל 8-10 שעות.
חמין חיטה

שלב 1 מתוך 5

קוצצים את הבצל והשום ומטגנים בשמן עד תחילת הזהבה. מוסיפים את הגרונות עד לסגירתם מכל הצדדים. *ניתן להמיר את שמן הקנולה בשמן זית, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

חמין חיטה

שלב 2 מתוך 5

שוטפים את החיטה במסננת, מוסיפים לסיר ומערבבים. יוצקים לסיר במים פושרים כמעט עד הסוף.

חמין חיטה

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את תפוחי האדמה, הביצים והתבלינים- מערבבים ובודקים תיבול (שלא מלוח מדי או תפל).

חמין חיטה

שלב 4 מתוך 5

בשלב זה ניתן להוסיף גם כדורי קובה גדולים ממולאות בשר.

חמין חיטה

שלב 5 מתוך 5

מביאים לרתיחה, מכסים עם מכסה אטום ומכניסים לתנור בחום של 100 מעלות ל 8-10 שעות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • חגיגה
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חמין טבית עיראקי

    חמין טבית עיראקי

    760 דקות בינוני
  • חמין איטריות משגע

    חמין איטריות משגע

    600 דקות בינוני
  • תבית עם חשווה (חמין עיראקי עם עור עוף ממולא)

    תבית עם חשווה (חמין עיראקי עם עור עוף ממולא)

    620 דקות מאתגר
  • חמין קלאסי

    חמין קלאסי

    600 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים