דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חמין טבית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חמין טבית

חמין טבית

(0)
200 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: איציק עוז
מתכון בנוסח הטבית העיראקי עם שינויים וקיצורים. קבלו את הטבית המהיר

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
עוף
2.5  כוסות
אורז ארוך
0.5  כוס
שמן קנולה
1 
בצל בינוני
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
פלפל שחור גרוס
0.25  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1 
עגבנייה גדולה
1  כף
בהרט
1  כפית
מלח
0.25  נתח
חזה עוף
0.25  כוס
שמן קנולה
1.5  כפות
פפריקה אדומה מתוקה
0.25  כפית
פלפל שחור גרוס
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
0.25  כפית
מלח
3  כוסות
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

200 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרתיחים את האורז, שוטפים במים קרים ומסננים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכינים מלית: מניחים בסיר את האורז המסונן, מוסיפים שמן, בצל בינוני קצוץ, אבקת מרק עוף, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, מלח, פפריקה חריפה ובהרת. מערבבים את הכל (האורז והתבלינים) על אש קטנה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לסיר עגבניה קצוצה. ומערבבים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוציאים 1 כוס אורז מתוך תערובת האורז.
  • שלב 5

    0 דקות
    חותכים חזה עוף לקוביות ומערבבים את כוס האורז עם קוביות העוף.
  • שלב 6

    0 דקות
    וחוצים לאורך את העוף השלם. מכניסים את האורז וקוביות העוף לתוך העוף החצוי. ניתן להוסיף 1/4 כפית פלפל שחור (למי שאוהב).
  • שלב 7

    0 דקות
    סוגרים את העוף הממולא עם קיסם.
  • שלב 8

    0 דקות
    מפזרים בסיר או בתבנית עמוקה את האורז העודף (שלא הוכנס לעוף) . על האורז המפוזר מניחים את העוף הממולא.
  • שלב 9

    30 דקות
    מכסים במכסה או בנייר סשף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לממשך כ-30 דקות.
  • שלב 10

    0 דקות
    מנמיכים טמפ' ל-120 מעלות ואופים עד שהעוף והאורז שחומים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חמין טבית עיראקי

    חמין טבית עיראקי

    760 דקות בינוני
  • חמין איטריות משגע

    חמין איטריות משגע

    600 דקות בינוני
  • תבית עם חשווה (חמין עיראקי עם עור עוף ממולא)

    תבית עם חשווה (חמין עיראקי עם עור עוף ממולא)

    620 דקות מאתגר
  • חמין קלאסי

    חמין קלאסי

    600 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים